· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И МИРИСИ

Миришите као да сте са БРИТАНСКОГ ДВОРА! Ево који парфем годинама користи прелепа МЕГАН МАРКЛ

Меган Маркл тврди да ће се, уколико напусти кућу и не стави парфем, окренути и вратити кући

1612307214_megan.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/фанроyалфамилy

Када се Кејт Мидлтон удала за принца Вилијама, наводно је била очарана мирисима свећа које су гореле у Вестминстерској палати. Осим ње, чини се да је један британски бренд парфема и домаћих мирисних свећа освојио чула многих чланова краљевске породице, обзиром да је Меган Маркл носи овај парфем у свим приликама.

Прочитајте још: Шок у Милану: Манекени као аватари и мушкарци у розе капутима! (ВИДЕО)

Када се поново појавио стари интервју са Меган Маркл из 2016. године, у којем је сада војвоткиња од Сасекса поделила своје тајне лепоте.

Доносимо вам два омиљена парфема које носи прелепа војвоткиња, једна од најстилизованијих жена данашњице.

- Мириси су моја омиљена ствар, толико да, ако напустим кућу и не ставим га, окренућу се и вратити се кући - рекла је Меган Маркл још 2016. године.

Прочитајте још: ИГЛА и ДУГМЕ: Улепшајте зиму чаробним РУКАВИЦАМА које ће показати да сте креативне и занимљиве!

Тада је објаснила и да смењује неколико парфема британског бренда, Јо Малоне, Лондон Wилд Блуебелл Цологне и Wоод Саге & Сеа Салт Цологне парфеми.

Доносимо вам два омиљена парфема које носи прелепа војвоткиња, једна од најстилизованијих жена данашњице.

Прочитајте још: ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.