Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

Шок у Милану: Манекени као аватари и мушкарци у розе капутима! (ВИДЕО)

Milan Fashion Week одржаће се у фебруару, али већ можемо да наслутимо шта нас чека...

Oglas

Сарадња Праде и Рафа Симонса угледала је "светлост дана" на модној ревији која је одржана онлајн. Мушка мода је приказана свету и мишљења су подељена...

Прочитајте још: ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

Фото: Youtube/ screenshot  FF Channel

Прво што су многи приметили су љубичасте и зелене рукавице. Геометријске фигуре, доста џепова. Крзнене крагне, капути на дворедно закопчавање.

Љубичасте рукавице, дворедно закопчавање.

Розе јакне за мушкарце су изазвале посебну пажњу, као и чињеницу да су мушки манекени били прилично - мршави. Тачније, манекени подсећају на аватаре у игрицама.

Боје су јаке, веселе, као из дечијих сликовница, а читава колекција је ода виртуелном свету у којем су многи живели 2020. године.

Фото: Youtube/ screenshot  FF Channel
Манекени су као аватари, мршави, бесполни.

Дезени прилично подсећају на седамедесете године 20. века, а занимљиво је да су панталоне кратке, изнад чланака, што се већ неко време носи.

Прочитајте још: МОДА ЈЕ ПРОЛАЗНА, СТИЛ ЈЕ ВЕЧАН! Будите жена од стила помоћу ових основних правила (ФОТО)

Комплетна мушка колекција добила је и надимак "Прафда", као најаву да стиже ново име које треба запамтити - Ралф Симонс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas