Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ДЕТАЉИ

Морате га ПОНЕТИ ОВЕ СЕЗОНЕ! Иванка Трамп је ДАНАС ИЗМАМИЛА УЗДАХЕ када се појавила у њему (ФОТО)

Јесења мода ове године обилује модним детаљима светлих боја, а у колекцијама готово свих брендова доминира и светло плава нијанса

1603912390_Ivanka.png
Фото: ScreenshotInstagram/ivankatrump
Oglas

Капути, капути...никада доста капута у ормару сваке жене! Посебно када са почетком нове сезоне загосподари нови тренд, било да је реч о кроју или боји овог омиљеног комада за прве хладне дане који долазе са зимском сезоном.

Прочитајте још: Елегантна, одмерена и увек у тренду: Овај стајлинг Џенифер Лопез изазвао је лавину коментара (ФОТО)

Ове године, асфалтом тамним асфалтом доминирају светле нијансе. Ово се посебно односи на модерне капуте, различитих кројева, међу којима се ове сезоне издваја светло плава нијанса.

Прочитајте још:  Ово је НАЈПЛАЋЕНИЈА ГЛУМИЦА на свету: Престигла је чак и Анђелину Џоли

Прочитајте још: Кање Вест читав дан објављује ИКОНЕ СВЕТОГ ЂОРЂА И АРХАНГЕЛА МИХАИЛА - чека се коментар Ким Кардашијан

Познате даме, које се сматрају краљицама стила већ су понеле ове комаде и још једном потврдиле да су модне куће, које су у своју понуду ове сезоне уврстиле беби плаве капуте, направиле пун погодак. Тако се Иванка Трамп данас појавила на једном гостовању, у оквиру предесеничке кампање у Северној Каролини у нежно плавом капуту и све присутне оставила без дана.

Капути у овој боји одишу нежношћу, софистицираноћу, дају утисак чистоће, нежности и пријатељски оријентисаних особа, које их понесу. У њима се посебно истичу и модерни коројеви, али одлично се комбинују и са oversize моделима.

Прочитајте још: Шта говори избор ХАЉИНЕ Меланије Трамп на последњој председничкој дебати? (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Плюсы стеганого пальто от VALENTINA BURDA: + благодаря тонкому слою слимтекса, выдерживает температуру до -10, + практически невесомое, + стирать можно в стиральной машине, + можно носить, как с поясом, так и без, то есть уже два варианта пальто, + доступно в семи элегантных цветах, + оригинальная, не такая, как у всех, модель + отшито с любовью❤️

Објава коју дели VALENTINA BURDA (@brand_burda) дана

И за крај, али не и мање битни и популарни, и ове године носиће се teddy капути, који су прошле године освојили срца љубитељки моде. Наравно, у плавој боји!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas