Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАГИЧНО

НАЈЛЕПША ТОАЛЕТА ДОДЕЛЕ ОСКАРА: Модни критичари одушевљени ОМБРЕ ГУЧИ хаљином Џесике Честејн (ФОТО)

Џесика Честејн упарила је Гучи хаљину са дугачким сребрним минђушама и високим репом

1648452426_w_57580426.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Џесика Честејн је звезда на црвеном тепиху на 94. додели Оскара. Глумица (45) стигла је на највећу холивудску ноћ у светлуцавој златно-љубичастој Гучи хаљини са драматичним, набораним порубом од тила. Изглед је употпунила златним платформама Стјуарта Вајцмана, сребрном наруквицом и висећим минђушама (представљене са високим репом).

Фото: ЕПА

Прочитајте још: Натали Портман ЗАСЕНИЛА све присутне на премијери - показала како се носи МАРКИРАНА гардероба са стилом (ФОТО)

Честејн је такође објавила о изгледу на Инстаграму , написавши: „Гучи је изашао за Оскара 💖✨ Узбуђен што славим са свим номинованим."

Фото: ЕПА

Честејн је освојила Оскара за најбољу глумицу за улогу у филму "Очи Тами Феј". За награду се такмичила против Оливије Колман, Пенелопе Круз, Никол Кидман и Кристен Стјуарт.

ПРОЧИТАЈЕТЕ ЈОШ: ЗАТО ШТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОДМОР... АРАНЖМАНИ ЗА ХУРГАДУ И ДУБАИ СУ ДЕФИНИТИВНО ПОЈЕФТИНИЛИ УЗ САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 175€

Звезда увек зна да задиви на црвеном тепиху. На премијери филма "Очи Теми Феј", прошле године, ретро глам изгледом одала је почаст познатој телееванђелисткињи. Понела је обимне локне и Бурберри хаљину са металик сребрним шљокицама инспирисаном дискотеком са одговарајућим штиклама и минђушама.

"Ако постоји неки филм у којем ћу подивљати од фризуре и шминке, у част Тами Феј, то ће бити овај, зар не?" рекла је тада на  Инстаграму уживо.

У ексклузивној емисији ЉУДИ , Честејн је поделила како су јој интензивна шминка, протетика и перике помогли да прикаже телејеванђелисту у "Очима Тами Феј".

„То је био најбољи комад који сам икада играла и уживала сам кад сам зарила зубе у њега“, рекао је Честејн.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas