· · Коментари: 0

НАЈТУЖНИЈА ПРИНЦЕЗА води борбу са депресијом: "Очи су јој пуне туге"

Годинама води борбу са својим менталним здрављем, па је једном приликом признала да је пут био дуг и веома болан

1669115680_sarliz-princeza.jpg
Фото: Профимедиа

"Најтужнија принцеза", када то кажемо мислимо на Шарлин од Монака је провела скоро годину дана далеко од медитеранске кнежевине, боравећи у својој родној Јужној Африци.

Прочитајте још: Шта се крије иза ВЕРЕНИЧКОГ ПРСТЕНА Кејт Мидлтон? Прича од које застаје дах (ФОТО)

Принцеза (44) је обукла сиво одело, тренутно носи врло кратку фризуру, а стручњаци за говор тела су анализирали сваки њен покрет. Пар је био са децом, седмогодишњи принц Жак и принцеза Габријела правили су им друштво и забављали фоторепортере јер су се кревељили. Али тужни израз лица принцезе Шарлин био је најупечатљивија слика дана...

- Моје здравствено стање је увек било крхко и не желим да брзам. Пут је био дуг, тежак и веома болан - рекла је.

Шарлин је рекла да је од када се вратила у кнежевину сву своју енергију усмерила на своју децу, седмогодишње близанце принцезу Габријелу и принца Жака, мужа и здравље, јер јој је све то приоритет.

"Очи су јој пуне туге"

- Држали су дистанцу, нису се додиривали, и Шарлин делује замишљено и изоловано од своје породице. Не гледа у мужа, нити се труди да имитира његов положај тела, а очи су јој пуне туге. Грлила је кћерку, и њен гест је послужио и да покаже да је девојчица с њом безбедна, али и да фотографи имају прилику да овековече њен веренички прстен и бурму - рекла је стручњакиња за говор тела, Џуди Џонс.

 

Проблеми у браку пара тема су таблоида већ годинама. Али кулминација је била у децембру 2020. када је Алберт добио трећу тужбу за утврђивање очинства. Тада су стигле прве назнаке нестабилности бивше пливачице Шарлин - обријала је пола главе, што су медији оценили као гест побуне против правила краљевске породице под којима мора да живи.

Здравствени проблеми

Принцеза Шарлин од Монака потом је прошле године провела скоро десет месеци у Јужној Африци, где је добила озбиљну инфекцију дисајних путева и морала је да буде хоспитализована. У августу је објављено да је оперисана четири сата, потом још два пута у јесен 2021, али детаљи нису стигли до јавности.

Прочитајте још: Покупила награде и заблистала у златном комбинезону: Тејлор Свифт у све бољим модним издањима (ФОТО)

 

Чим се вратила у Монако, саопштено је да принцеза иде на лечење од "исцрпљености" у Швајцарску. У институцију за лечење упутила се након што је породица приредила интервенцију. Медији су навелико шпекулисали о томе да је принцеза имала емотивни крах, и да је лечена на психијатрији, али то никада није потврђено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.