· · Коментари: 0

Наташа Беквалац у провокативном издању: Певачицу прекривале само шљокице (ФОТО)

Позната певачица одушевила фанове

1655463975_noc_15062022_0037.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Ната нас је навикла на своја издања која су провокативна и привлаче пажњу. Она је синоћ наступала на познатом сплаву у Београду. Њен стајлинг није никога осртавио равнодушним. Осим што је направила прелепу атмосверу и напунила сплав до последњег места, певачица је показала због чега важи за једну од најлепших жена са наше естраде. Лепа Ната је нагласила своје облине, а посебно је обрадовала мушке фанове, који су осим у њеном дивном гласу, уживали и у призору.

Фото: Атаимагес.рс

Ната се за наступ у престоници определила за провидни материјал који прекрива цело њено тело, а има шљокице које покривају интимне делове. Њој је ово савршено стајало и истакло је њену витку фигуру. По неким мишљењима, можда је мало претерала са откривањем тела, али свакако је изгледала атрактивно и модерно. 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм-беквалцева

Ната је поделила на свом Инстаграм профилу да је себе након наступа частила бургером. Певачица је написала да се каје што га је појела, али то свакако неће утицати на њене килограме, с обзиром да је већ годинама у топ форми.

Мала плава је још једном оправдала очекивања публике, а то само говори о томе да нема оволико дугу и успешну каријеру без разлога. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.