Oglas
· · Komentari: 0

Nataša Bekvalac u provokativnom izdanju: Pevačicu prekrivale samo šljokice (FOTO)

Poznata pevačica oduševila fanove

1655463975_noc_15062022_0037.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nata nas je navikla na svoja izdanja koja su provokativna i privlače pažnju. Ona je sinoć nastupala na poznatom splavu u Beogradu. NJen stajling nije nikoga osrtavio ravnodušnim. Osim što je napravila prelepu atmosveru i napunila splav do poslednjeg mesta, pevačica je pokazala zbog čega važi za jednu od najlepših žena sa naše estrade. Lepa Nata je naglasila svoje obline, a posebno je obradovala muške fanove, koji su osim u njenom divnom glasu, uživali i u prizoru.

Foto: Ataimages.rs

Nata se za nastup u prestonici opredelila za providni materijal koji prekriva celo njeno telo, a ima šljokice koje pokrivaju intimne delove. NJoj je ovo savršeno stajalo i istaklo je njenu vitku figuru. Po nekim mišljenjima, možda je malo preterala sa otkrivanjem tela, ali svakako je izgledala atraktivno i moderno. 

Foto: Printscreen/ Instagram-bekvalceva

Nata je podelila na svom Instagram profilu da je sebe nakon nastupa častila burgerom. Pevačica je napisala da se kaje što ga je pojela, ali to svakako neće uticati na njene kilograme, s obzirom da je već godinama u top formi.

Mala plava je još jednom opravdala očekivanja publike, a to samo govori o tome da nema ovoliko dugu i uspešnu karijeru bez razloga. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas