Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Неопростиви лапсус Џенифер Анистон: Глумица шокирала јавност својим незнањем

Џенифер је показала да јој географија није јача страна

1655806748_profimedia-0699687967.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мит о томе да Американци имају лоше образовање понекада има смисла. Џенифер Анистон, као једна од најпознатијих глумица Холивуда, која је доста пропутовала и видела многе ствари бар треба да зна карту Европе.

Џенифер је за "Пипл" говорила о наставку комедије из 2019. године у продукцији Нетфликса, који се зове "Мурдер мyстерy 2". Тим поводом је провела три месеца у Паризу због снимања а изјавила је како јој је то тешко пало јер је Париз "тако близу" Украјине. Раздаљина између Париза и Кијева је мало мање од 2.500 километара.

Прочитајте још: "Купаћи због кога су Шпанци изгубили главу": Јована Јеремић истакла заносну фигуру у бикинију (ФОТО)

"Било ми је тешко, био је велики изазов јер сам три месеца снимала у иностранству. Толико дуго нисам била раздвојена од својих паса још од почетка пандемије. Такође, Украјина је одмах ту близу", рекла је она.

Џенифер од почетка рата пружа подршку Украјини, али није познато да ли је ова изјава била лапсус или она просто не зна ни где се Украјина налази. Можда ће оваквом подршком више увредити Украјинце, него што ће им помоћи, међутим она сматра да је комедија коју снима баш оно што им је потребно.

"Осећала сам се тако бескорисно јер снимам комедију у тренутку када је започет рат у Украјини. Али онда сам подсетила себе да је људима сада баш то потребно. Требају им комедије, треба им да се смеју и да на минут забораве на бриге", рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas