Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

Несвакидашње издање Кејт Мидлтон: Војвоткиња изненадила све необичним СТАЈЛИНГОМ (ФОТО)

Кејт Мидлтон изненадила обожаваоце необичним изгледом, а повод је све одушевио.

1644495829_e0ca25385c208b84e835fd70005a3cb8e44d797f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Војвоткиња од Кембридза, Кејт Мидлтон, навикла је своје обожаваоце широм света на елегантан и отмен изглед. Но, овог пута направила је изузетак, те се појавила у патикама, тренерци и с везаном косом и то ни мање ни више већ на терену за рагби.

Наиме, на званичном Инстаграм профилу краљевске породице освануле су фотографије Кејт Мидлтон, на којима војвоткиња игра рагби у издању у ком заиста немамо прилике често да је видимо.

Повод за тако нешто јесте чињеница да је Кејт изабрана за представника Рагби удружења, али такође и чињеница да се првенство за жене у поменутом спорту одржава ове године.

Широки осмех који је константно красио њено лице довољно говори колико се лепо војвоткиња осећала у новој улози, а она и њен супруг ВИлијам, на свом званично Инстаграм налог поделили су интересантан снимак Кејт са рагбистима, где су је спортисти у једном тренутку бацали и у ваздух.

- Фантастично је упознати играче, особље и судије који представљају спорт на највишем нивоу. Обула сам чак и патике да бих осетила и испробала како тимови тренирају. Обема екипама желим пуно среће на надолазећим турнирима!', пише испод снимка на Инстаграму.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas