Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шок

"Носи ли она то пелену? Нема шансе да би издржала тако дуго без ње": Ким Кардашијан појавила се у ЛЕПЉИВИМ ТРАКАМА

Ким је скренула сву пажњу јавности када се појавила на Недељи моде у Паризу

1646730312_kimkkk.jpg
Фото: Суттерстоцк
Oglas

Увелико се прати шта су светске и најстилизованије звезде одлучиле да обуку за Недељу моде у Паризу. Док се Викторија Бекам одлучила за једноставнију комбинацију у виду ефектних панталона и блузе, Ким је направила ексцентрични одабир.

Ким Кардашијан се појавила у комбинезону "уради сама" од лепљивих трака - јаркожуте траке биле су облепљене СВУДА, од стопала до грла, а на њима је било исписано име светски познатог бренда Баленциага.

 Чак четири асистента су јој помагала да на црни припијени комбинезон са ролком, торбицу, али и обућу облепи траке! Оно што су многи приметили јесте да ова комбинација делује изузетно неудобно, па су се испод слике низали коментари "Постоји ли ишта што ова жена не би обукла да буде у центру пажње?", "Носи ли она то пелену? Нема шансе да би издржала тако дуго без ње", "Баленциага је била кућа високе моде, а сада је спрдња".

Прочитајте још: Никол Кидман због здравственог проблема одустала од важног догађаја пред доделу Оскара

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas