Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се Ким Кардашијан након Баленциага кампање која је уздрмала свет: "Потресле су ме узнемирујуће фотографије" (ФОТО)

Познато је колико Ким Кардашијан носи Баленциагу

1669623537_6e85f74dee356c75d82c6b05ca5a6e7125c96ba2.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Шпанска модна кућа, Баленциага, већ годинама спада у ред најлуксузнијих. Носе је најистакнутије личности, али ипак су често на мети критика апсурдним модним комадима. Сада су отшишли неколико корака даље, предалеко. Бренд је недавно пласирао нову рекламну кампању, овог пута у центру рекламе су деца, а призори нису ни најмање симпатични како би се очекивало, описали би се крајње непримереним.

Прочитајте још: Нова кампања "БАЛЕНСИЈАГЕ" садржи елементе ДЕЧЈЕ ПОРНОГРАФИЈЕ: Купци масовно уништавају одећу луксузног бренда (ФОТО/ВИДЕО)

Током трајања целокупне ситуације, чекало се када ће се огласити познате личности које често носе Баленциагу и како коментаришу случај. Једна од њих је и Ким Кардашијан, описи њених стајлинга подразумевају Баленциагу у већини случајева.

Кардашијан, која са компанијом послује вец́ неколико година, огласила се неколико дана након што се компанија вец́ извинила за скандал. Чекала је јер је желела да прво поразговара са дизајнерима како би разумела како је до тога дошло.

- Била сам тиха последњих неколико дана, не зато што нисам била шокирана и огорчена недавним кампањама Баленциаге, вец́ зато што сам желела прилику да разговарам са њиховим тимом како бих лично схватила како је то могло да се деси - почиње изјаву Ким на својој Инстаграм страници и наставља:

- Као мајку четворо деце, потресле су ме узнемирујуће фотографије. Безбедност деце се мора поштовати и ништа против тога не би требало да има места у нашем друштву - тачка.

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Ким Кардасхиан

Ким је након директног разговора са самим дизајнерима рекла да цени то што су урадили након кампање која је изазвала буру у јавности:

- Ценим што је Баленсијага уклонила кампање и извињење које су упутили. У разговору са њима, верујем да разумеју озбиљност проблема и да ц́е предузети неопходне мере да се то више никада не понови - додала је Ким.

У додатном посту, и на Инстаграму и на Твитеру, Кардашијан је рекла да преиспитује свој однос са модним брендом, али још увек није донела чврсте одлуке.

- Што се тиче моје будуц́ности са Баленциагом, тренутно преиспитујем свој однос са брендом, базирајуц́и га на њиховој спремности да прихвате одговорност за нешто никада није требало да се догоди - и радњама које очекујем да предузму да би заштитили децу.

Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Ким Кардасхиан

Ким Кардашијан често носи Баленциагу на великим догађајима и у прошлости је учествовала у неколико кампања бренда. Она је заправо њихов најпознатији модел бренда. До сарадње је дошло јер ју је бивши супруг, Кање Вест, упознао са креативним директором Баленциаге, Демном Гвасалијом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas