Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Отворена леђа за памћење! Дакота Џонсон у модној комбинацији којом је поново измислила "АМЕРИЧКУ ХАЉИНУ" (ФОТО)

Лепа глумица је револуционирала овај класични одевни предмет сензуалним, али елегантним детаљима на леђима

1655286940_profimedia-0699805167.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Сваки пут када се Дакота Џонсон појави на црвеном тепиху због свог глумачког талента, она украде сву пажњу и својом невероватном лепотом и елеганцијом. На сваком од догађаја на ком присуствује не прође незапажено и обично је међу најбоље обученим.

Прочитајте још: СВИМА ДОБРО СТОЈИ: Шакира има мајицу која никада не излази из моде (ФОТО)

Пример за то је њено појављивање на престижном Венецијанском фестивалу 2021. На ову прославу седме уметности, Дакота је стигла у Гучи хаљини са дијамантима, ресама и провидним материјалима. Муза чувене куће описана је као пример како се овако изгледа на црвеном тепиху.

Млада жена, која је промовисала свој нови филм "Изгубљена ћерк"а, свој гламурозни изглед попратила је распуштеном косом и шминком која би побољшала њене црте лица. Ово није ни први ни једини пут да се Дакота истиче својом елеганцијом и успешним начином облачења.

Реинвенција Дакоте Џонсон

Ове недеље, ћерка познате глумице Мелани Грифин и глумца Дона Џонсона представила је свој најновији филм "Cha Cha Real Smooth" на Трибека Филм Фестивалу у Њујорку који се одржава од 8. јуна до 19. јуна.

Прочитајте још: Пенелопе Круз одушевила у хаљини јарке боје: Понела омиљени крој за лето (ФОТО)

Филм је представљен на фестивалу Санденс раније ове године и обећава да ће бити онај који ће оставити утисак ове сезоне.

Млада жена, која је тренутно у вези са вокалом групе Колдплеј, Крисом Мартином, задивила је својим изгледом. Дакота је носила белу америчку хаљину. Са предње стране деловало је као класичан стил овог одевног предмета, међутим, позади је показала невератан рад.

У горњем делу хаљине појавила су се њена гола леђа са металним ланцима и кристалима који су револуционирали одећу која је уобичајена и класична, позната као америчка хаљина. То му је дало важан авангардни детаљ пун сензуалности.

За изглед је задужен њујоршки бренд Ареа, коју карактеришу иновативни дизајни. Лепа глумица, запамћена по главној улози у трилогији "50 нијанси сиве", овај елегантан и сензуалан оутфит испратила је провидним сребрним штиклама и тамном косом завезаном уназад.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fiftyshadesfan89

Треба напоменути да је америчка хаљина одевни предмет инспирисан американом која се користи у мушким оделима, претворен у женску моду кројем са сукњом, углавном изнад колена, што је карактерише. 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas