Oglas
· · Komentari: 1

Otvorena leđa za pamćenje! Dakota Džonson u modnoj kombinaciji kojom je ponovo izmislila "AMERIČKU HALJINU" (FOTO)

Lepa glumica je revolucionirala ovaj klasični odevni predmet senzualnim, ali elegantnim detaljima na leđima

1655286940_profimedia-0699805167.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Svaki put kada se Dakota Džonson pojavi na crvenom tepihu zbog svog glumačkog talenta, ona ukrade svu pažnju i svojom neverovatnom lepotom i elegancijom. Na svakom od događaja na kom prisustvuje ne prođe nezapaženo i obično je među najbolje obučenim.

Pročitajte još: SVIMA DOBRO STOJI: Šakira ima majicu koja nikada ne izlazi iz mode (FOTO)

Primer za to je njeno pojavljivanje na prestižnom Venecijanskom festivalu 2021. Na ovu proslavu sedme umetnosti, Dakota je stigla u Guči haljini sa dijamantima, resama i providnim materijalima. Muza čuvene kuće opisana je kao primer kako se ovako izgleda na crvenom tepihu.

Mlada žena, koja je promovisala svoj novi film "Izgubljena ćerk"a, svoj glamurozni izgled popratila je raspuštenom kosom i šminkom koja bi poboljšala njene crte lica. Ovo nije ni prvi ni jedini put da se Dakota ističe svojom elegancijom i uspešnim načinom oblačenja.

Reinvencija Dakote Džonson

Ove nedelje, ćerka poznate glumice Melani Grifin i glumca Dona Džonsona predstavila je svoj najnoviji film "Cha Cha Real Smooth" na Tribeka Film Festivalu u NJujorku koji se održava od 8. juna do 19. juna.

Pročitajte još: Penelope Kruz oduševila u haljini jarke boje: Ponela omiljeni kroj za leto (FOTO)

Film je predstavljen na festivalu Sandens ranije ove godine i obećava da će biti onaj koji će ostaviti utisak ove sezone.

Mlada žena, koja je trenutno u vezi sa vokalom grupe Koldplej, Krisom Martinom, zadivila je svojim izgledom. Dakota je nosila belu američku haljinu. Sa prednje strane delovalo je kao klasičan stil ovog odevnog predmeta, međutim, pozadi je pokazala neveratan rad.

U gornjem delu haljine pojavila su se njena gola leđa sa metalnim lancima i kristalima koji su revolucionirali odeću koja je uobičajena i klasična, poznata kao američka haljina. To mu je dalo važan avangardni detalj pun senzualnosti.

Za izgled je zadužen njujorški brend Area, koju karakterišu inovativni dizajni. Lepa glumica, zapamćena po glavnoj ulozi u trilogiji "50 nijansi sive", ovaj elegantan i senzualan outfit ispratila je providnim srebrnim štiklama i tamnom kosom zavezanom unazad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fiftyshadesfan89

Treba napomenuti da je američka haljina odevni predmet inspirisan amerikanom koja se koristi u muškim odelima, pretvoren u žensku modu krojem sa suknjom, uglavnom iznad kolena, što je karakteriše. 

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas