· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Певачица Ана БЕКУТА потпуно променила ИМИЏ! Трансформација никада боља (ФОТО)

Популарна певачица борави у Црној Гори где наступа овог викенда.

1636812267_ana_bekuta_29122019_0068.jpg
Фото: Ataimages

Популарна певачица народне музика и велика балканска страдна уметница Ана Бекута, овог викенда борави у Црној Гори где има заказане наступе. Управо за ту прилику Ана Бекута направила је потпуну промену имиџа, која јој никада боље не пристаје. Наиме, Бекута је понела велике, осмоугаоне наочаре за вид које јој одлично пристају уз нову фризуру, која је посветљена светло плавим праменовима и увија се на медитеранском ветру.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Последње сторије на друштвеној мрежи Инстаграм Ана Бекута поставила је пре неколико сати, а на њима можемо видети видно расположену певачицу у друштву њеног менаџера.

Прочитајте још: Боја косе много говори о ТЕМПЕРАМЕНТУ: Шта значи ако имате плаву, црну или црвену косу, а шта ако често мењате боју?

Иначе, Ана Бекута има пуне 62 године живота, а професионалну музичку каријеру започела је 1985. године, када је снимила албум са хит-песмом Ја нисам рођена да живим сама. До сада је објавила осамнаест албума, на којима се налазе бројни хитови: Ја нисам рођена да живим сама, Ти ми требаш, Рано моја, Бекрија, Остављена, Весељак, Имам један живот, Олуја, Краљ поноћи, Златиборске зоре, Заволех те, Све сам стекла сама, Умри мушки, Успомене, Треба времена, Црвен конац, Бројаница, Маните се, људи...

Добитница је бројних награда и признања, међу којима су и Национални естрадно-музички уметник Србије, Естрадно-музичка награда Србије за животно дело и Повеља Културно-просветне заједнице.


Фото: InstagramStory/anabekuta1

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.