Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Pevačica Ana BEKUTA potpuno promenila IMIDž! Transformacija nikada bolja (FOTO)

Popularna pevačica boravi u Crnoj Gori gde nastupa ovog vikenda.

1636812267_ana_bekuta_29122019_0068.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Popularna pevačica narodne muzika i velika balkanska stradna umetnica Ana Bekuta, ovog vikenda boravi u Crnoj Gori gde ima zakazane nastupe. Upravo za tu priliku Ana Bekuta napravila je potpunu promenu imidža, koja joj nikada bolje ne pristaje. Naime, Bekuta je ponela velike, osmougaone naočare za vid koje joj odlično pristaju uz novu frizuru, koja je posvetljena svetlo plavim pramenovima i uvija se na mediteranskom vetru.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Poslednje storije na društvenoj mreži Instagram Ana Bekuta postavila je pre nekoliko sati, a na njima možemo videti vidno raspoloženu pevačicu u društvu njenog menadžera.

Pročitajte još: Boja kose mnogo govori o TEMPERAMENTU: Šta znači ako imate plavu, crnu ili crvenu kosu, a šta ako često menjate boju?

Inače, Ana Bekuta ima pune 62 godine života, a profesionalnu muzičku karijeru započela je 1985. godine, kada je snimila album sa hit-pesmom Ja nisam rođena da živim sama. Do sada je objavila osamnaest albuma, na kojima se nalaze brojni hitovi: Ja nisam rođena da živim sama, Ti mi trebaš, Rano moja, Bekrija, Ostavljena, Veseljak, Imam jedan život, Oluja, Kralj ponoći, Zlatiborske zore, Zavoleh te, Sve sam stekla sama, Umri muški, Uspomene, Treba vremena, Crven konac, Brojanica, Manite se, ljudi...

Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja, među kojima su i Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije, Estradno-muzička nagrada Srbije za životno delo i Povelja Kulturno-prosvetne zajednice.


Foto: InstagramStory/anabekuta1

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas