Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Податак о ЈЕЛЕНИ ЂОКОВИЋ који многи не знају: Ево због чега не подноси ПАРФЕМЕ и шта користи као њихову замену

Јелена Ђоковић не престаје да изненађује јавност

1689783700_Jelena-Djokovic.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сви знамо све или скоро све о супрузи нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића.

Јелена Ђоковић је заговорница здраве исхране и природних суплемената, а недавно је на Инстаграму открила још једну дуго чувану беаутy рутину… Њен начин живота подразумева коришћење производа који су стопостотно природни, те све што има превише сулфата, парабена и нездравих састојака код ње нема никакву шансу.

Такође, она спада у групу познатих дама које су често критикована што се не шминкају и не дотерују. Међутим, она је остала доследна себи, а често на свој рачун јавно говоруи да је “досадна”, јер се опире свим задатим формама, док критике радо прихвата.

Недавно је јавности открила да не користи парфеме.

Разлог? Зато што се тестирају на животињама.

Будући да је позната као велики борац за права животиња, открила је да због тога не користи парфеме на које неки троше много пара.

Јелена је једном поделила поруку једне пратитељке која јој је поручила да воли њену енергију и оптимизам, али ју је и упитала шта мисли о индустрији парфема.

“Зрачиш баш позитивном енергијом, види се да си дете у души, спонтано и увек жељно знања. Појавило ми се питање, шта је са индустријом парфема, јер и то сви волимо, још једна тема за истраживање”, написала је Јелени обожаватељка.

А Јелена јој је одговорила у истом тону и открила да заправо не користи парфеме.

“Драго ми је да учимо заједно! Ја одавно користим есенцијална уља, а не парфеме, али сјајно питање”, одговорила је Јелена Ђоковић.

Разлика је једноставна – есенцијална уља су заправо природни парфеми.

Есенцијална уља су ароматична уља која се издвајају из биљке. Користе се у ароматерапији, додају се у парфеме и користе као ароме за храну.

Најчешћи типови есенцијалног уља су: лаванда, камилица, еукалиптус, пеперминт и ђумбир.

Етерична уља су високо концентрисане супстанце и често је довољна само једна до две капи да бисте добили благотворно дејство. Међутим, баш из тог разлога треба их користити пажљиво. Треба водити рачуна о могућим контрадикцијама које могу да произведу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas