· · Коментари: 0
ТАЈНЕ ПОЗНАТИХ

Понесите нови стајлинг АНАСТАСИЈЕ РАЖНАТОВИЋ у неколико потеза (ВИДЕО)

Многе познате личности понеле су ову фризуру, а вама су за њу потребне само сламчице

1613249993_anastasija.png
Фото: InstagramScreenShot/raznatovicanastasija

Ситне афро локнице поново су у тренду ове сезоне, посебно када их понесу познате личности на које се неретко угледамо. Афро локаницама нису одолеле ни Јелена Карлеуша, Сека Алексић и многее друге звезде, а од јуче их фура и Анастасија Ражнатовић.

Прочитајте још: КОРЕЈСКА козметика наставља да диктира трендове: Ове савете морате следити у 2021. години

Откривамо вам начин како да их направите само уз помоћ сламчица.

Оперите или наквасите вашу косу. Узмите што више пластичних сламки за увијање, односно онолико колико мислите да вам је потребно за вашу дужину косе.

Одвојите косу на делове, тако да вам буде лакше да увијате. Узмите мали комад косе и почните да увијате косу око ње почевши од корена. Када намотате косу око сламчице, закачите је укосницама близу корена. Поступак поновите са целом косом.

Прочитајте још: Бретон или шешир? У фебруару глава не сме да остане ПРАЗНА!

Сачекајте да се коса осуши или је осушите феном за косу уколико сте нанели спреј за заштиту од топлоте. Када је коса сасвим сува, извадите укоснице и сламчице и ето локница на све стране. Након што сте извадили све сламчице, рашчешљајте косу како бисте добиле фантастичну афро фризуру.

Прочитајте још: ТВИД поново у моди: Елегантан и софистициран

Оно што је од изузетне важности јесте да увек код увијања крећете од корена косе, да користите уске виклере или штапиће. Увек издвајајте ситне праменове, а уколико желите још бујније и необузданије афро локне након увијања рашчешљајте косу за што већу и пуфнастију фризуру.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.