Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОТПУНА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Ана Ивановић и Бастијан из баде мантила ускочили у елегантни вечерњи стајлинг (ВИДЕО)

Снимак који је одушевио фанове на Инстаграму

1701438272_Foto-Profimedia-Ana-Ivanovic.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Некадашња тениска звезда Ана Ивановић била је са супругом, бившим фудбалером Бастијаном Швајнштајгером, на једном престижном догађају у Немачкој, где су се дотерали тип-топ.

Они су на друштвеним мрежама показали издања са црвеног тепиха, али и како су изгледали док су се спремали за гала вече.

 

Позирали су насмејани у бадемантилима, што се многима допало, а онда је уследило сређивање, облачење и шминкање.

Ана и Бастијан су се потом упутили на црвени тепих, где су обоје заблистали.

Он се одлучио за класично одело, док је она била у белој, деколтираној тоалети, која јој је сјајно пристајала.

Ана Ивановић је, иначе, недавно открила да, када је васпитање синова у питању, њена реч у кући последња, те нагласила да је она озбиљнији родитељ.

- Своју децу учим да не треба да буду перфекционисти и да је океј да нису савршени и да је океј погрешити. Учим их да никада неће бити у проблему ако кажу истину. Не желим да имају тај притисак за који знам да може бити велики терет. Басти ми ту пуно помаже, јер је он много опуштенији, док сам ја можда строжији родитељ и озбиљнији - рекла је она за подкаст "Алесто", а на питање чија је реч уњеној кући углавном последња, са осмехом је одговорила:

- Да ли смем да кажем ово? Углавном је моја последња, поготово кад су деца у питању, дефинитивно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas