Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФРИЗУРЕ

Славни музичар обријао главу до голе коже, сви ШОКИРАНИ и питају ЗАШТО? (ВИДЕО)

Робин Вилијамс се комплетно обријао, а сви се питају зашто?

1622786167_Robin.PNG
Фото: Instagram/ screenshot aydafieldwilliams
Oglas

Шта се десило? Зашто, човече? Ова питања упућена су Робину Вилијамсу и његовој супрузи Ајди која га је јуче обријала до голе коже!

Прочитајте још: Меган је опет УБОЛА ПРСТОМ У ОКО! Јавност не верује на шта је наговорила Харија! (ФОТО/ВИДЕО)

Ајда Вилијамс (42) је на Инстаграму поделила видео у којем брије супруга. Robbie Williams (47) делује потпуно опуштено док га супруга лишава смеђих праменова.

Робин Вилијамс обријао главу

Њих двоје се налазе на тераси породичне куће. Ајда у видеу држи машиницу у десној руци и смешка се, а Роби стоји са киселим осмехом наслоњен на ограду. Ајда изговори речи: "Сада ће се догодити" и славни певач се окрене. Супруга му је прво обријала потиљак, па теме и све остало док се сви смеђи праменови нису нашли на поду терасе.

Британски певач на крају седне на под како би супруга све длачице уклонила. Када је завршила посао Ајда се насмејала, а Роби погладио по ћелавој глави.

Прочитајте још: Гордон Ремзи ОЧАЈАН: Ћерка улази у РИЈАЛИТИ, а ево како изгледа у БИКИНИЈУ (ФОТО)

- Када ситуација стигне до косе онда је све или ништа. Овде је очигледно ништа! - написала је Ајда у потпису слике.

Коментари пратилаца су једногласни: Зашто? Неки су написали: "Браво момче", а многи су певачу скренули пажњу да су му длаке упале у ципеле. Ипак, већина претпоставља да је то урадио због нове улоге или му је досадило да пере косу!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas