Oglas
· · Komentari: 2

KAD SE VODITELJKE SKINU U BIKINI: Crni kupaći Dragane Kosjerine i Sanje Kužet, dekolte i zanosna linija Ivane Milenković (FOTO)

Provokativna izdanja naših voditeljki od kojih zastaje dah

1658743365_Foto-Printscreen-Instagram-krisradenkovic-sanjamarinkovicofficial-ivanamilenk0vic-Ataimages.rs-marija.egelja.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram- krisradenkovic sanjamarinkovicofficial ivanamilenk0vic Ataimages.rs marija.egelja
Oglas

Naše voditeljke su veoma atraktivne, u toku su sa svim modnim trendovima, a ne plaše se da pokažu figuru. Tokom leta one su objavljivale slike u kupaćim kostimima na svoje Instagram profile, a vi procenite koja na vas ostavilja najjači utisak.

Sanja Marinković

Sanja je privukla mnogo pažnje ovom slikom. Ona nosi crni dvodelni kupaći, koji je veoma zanimljivo i neobično sečen, pa ga to čini još atraktivnijim. Marinkovićeva ima rupice na stomaku koje prave oblik cveta, a pored toga, voditeljka je imala bež torbu i šešir i bež ogrtač.

Ivana Milenković

Ivana se opredelila za jednodelni kupaći sa veoma zanimljivim printom. On je veoma lepo istakao njenu figuru, a na sebi je imao veoma zanimljive plave ilustracije. Naočare sa sličnim printom su upotpunile kombinaciju. 

 

 

Pročitajte još: LJUPKI STEVIĆ gatara prorekla sudbinu: Pevačica ostala u ŠOKU zbog onoga što joj je rekla

Marija Egelja

Ova poznata voditeljka se odlučila za jarke boje koje su u modi ove sezone. NJen jednodelni kupaći na sebi ima roze i narandžaste pruge.

 

 

Jovana Jeremić

Jovana je ove sezone bila veoma ažurna kada su slike u kupaćim kostimima u pitanju. Na ovoj slici opredelila se za srrebrni bikini sa kockicama koje se presijavaju.

 

 

Sanja Kužet

Sanja je opredelila za klasični crni kupaći kostim. Ovo je nešto što svako mora imati u svojoj kolekciji, veoma je lep i pogodan za sve prilike.

 

 

Dragana Kosjerina

Lepa Dragana je takođe izabrala klasiku. Crni gornji deo koji joj prelepo stoji je upotpunila belom maramamom koju je vezala oko struka.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas