· · Коментари: 1
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Стајлинг за ИЗБЕГАВАЊЕ: Погледајте коју одевну комбинацију је Александра МЛАДЕНОВИЋ понела синоћ на наступу (ФОТО)

Популарна певачица Александра Младеновић синоћ је понела потпуно необичан стајлинг

1624086430_noc_mladenovic_18062021_024.jpg
Фото: Ataimages

Популарна млада певачица Александра Младеновић синоћ је поново наступала на једном престоничком сплаву, где је судећи по фотографијама атмосферу довела до усијања. После дужег времена одсуства са ноћних наступа, популарна певачица Александра Младеновић не може се похвалити савршеном одевном комбинацијом коју је синоћ понела.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО! Гледаоци у ШОКУ након сведочења Саше Поповића: Отишао сам код БАБА ВАНГЕ и добио одговор на НАЈЈЕЗИВИЈЕ ПИТАЊЕ


Фото: Ataimages

Наступ Александре Младновић

Популарна српска певачица Александра Младновић вежи за једну од најплаћенијих младих певачица са значајним вокалним способностима. И док је њен стајлинг углавном прецизно и са пуно пажње одабран за потребе јавних наступа на телевизији, на наступима на сплавовима изгледа да је мало другачија ситуација.

Прочитајте још: ДИВНЕ ВЕСТИ: Глумица Бојана Ординачев ТРУДНА! Крила стомак од свих, па изненадила сликом у подмаклој трудноћи (ФОТО)


Фото: Ataimages

Наиме, Александра Младеновић понела је кратки комбинезон од сатена, са танким бретелицама у зеленкастој боји који је сечен испод груди. Неспретно, Александра Младновић понела је и широки црни појас, који према саветима модних стручњака никако не пристаје лепршавој хаљини, а осим тога, појас је спао испод сеченог дела комбинезона што свакако није начин на који се појас носи уз сатенски комбинезон.

Прочитајте још: Шта му је, све има? Птичице могу да буду нервозне, али и да добију папагајску болест

Поред ове одевне комбинације, певачица Александра Младеновић понела је и потпуно старомодне црне, затворене ципеле са ниском петом и заобљеним предњим делом. Да ситуација буде још гора, испод сатенског комбинезона носила је чарапе са ситним мрежастим дезеном.

Погледајте на фотографијама како је изгледала на синошњем наступу и дајте свој суд.


Фото: Ataimages

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.