Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТО НЕОБИЧНИЈЕ- ТО БОЉЕ: Ово је био мото музичке доделе награда у Енглеској ''БРИТС 2023'' (ФОТО)

Еклектичан стил на црвеном тепиху

1676191464_profimedia-0755451028-bRIT-NAGRADE-NASLOVNA.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Иако је у питању манифестација за музичка достигнућа, ове године светске звезде у Енглеској тежиле су да импресионирају одабиром својих аутфита. На овогодишњем црвеном тепиху ''Бритс Аwардс 2023'', било је за свакога по нешто: необичне силуете, обнажени труднички стомаци, карнери, шљокице и још много тога што се речима не може објаснити...

Док су неки учесници догађаја понели класичније комаде, већина се одлучила за неконвенционални изглед, загарантован да привуче пажњу. 

Номинован у 2 категорије, певач Сем Смит обукао је нешто што се може описати као црни ''пластични'' космонаут,
који делује да свакога часа може одлетети као огроман балон. Надамо се да је у овом издању успео да седне након наступа...

Упадљива ''одећа'' америчке певачице и реперке Ашико стопила се са телом као да је у питању други слој коже, веома необичне коже. Уз плаву косу, подсећала је на сцене из филма ''Пети елемент''.

 

Добитник Гремија, Хери Стајлс, иако обично у шареним издањима, овога пура одлучио се за црно одело, са огромним црним цветом на врату. Музичар је познат по томе што воли да кокетира са мушко-женским стиловима, кад је мода у питању.

 

Певачица Џеси Џеј, блистала је ујарко црвеној боји, али ипак је у првом плану био њен труднички стомак. Овај стил, са откривеним стомаком током трудноће чини се д аје највише испромовисала Ријана.

 

И док се Џеси определила за црвену, друга будућа мајка, певачица Камил, определила се за зелену, свилену тканину, покривајући главу и руке, док  је фокус стављен на њен труднички стомак. 


Певач МНЕК, определио се за пинк од главе до пете, са шминком која се састојала од пинк шљокица на очима и ноктима.

Фото: Профимедиа

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

                                  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas