Oglas
· · Komentari: 0

ŠTO NEOBIČNIJE- TO BOLJE: Ovo je bio moto muzičke dodele nagrada u Engleskoj ''BRITS 2023'' (FOTO)

Eklektičan stil na crvenom tepihu

1676191464_profimedia-0755451028-bRIT-NAGRADE-NASLOVNA.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Iako je u pitanju manifestacija za muzička dostignuća, ove godine svetske zvezde u Engleskoj težile su da impresioniraju odabirom svojih autfita. Na ovogodišnjem crvenom tepihu ''Brits Awards 2023'', bilo je za svakoga po nešto: neobične siluete, obnaženi trudnički stomaci, karneri, šljokice i još mnogo toga što se rečima ne može objasniti...

Dok su neki učesnici događaja poneli klasičnije komade, većina se odlučila za nekonvencionalni izgled, zagarantovan da privuče pažnju. 

Nominovan u 2 kategorije, pevač Sem Smit obukao je nešto što se može opisati kao crni ''plastični'' kosmonaut,
koji deluje da svakoga časa može odleteti kao ogroman balon. Nadamo se da je u ovom izdanju uspeo da sedne nakon nastupa...

Upadljiva ''odeća'' američke pevačice i reperke Ašiko stopila se sa telom kao da je u pitanju drugi sloj kože, veoma neobične kože. Uz plavu kosu, podsećala je na scene iz filma ''Peti element''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ashnikkojpn (@ashnikkojpn)

 

Dobitnik Gremija, Heri Stajls, iako obično u šarenim izdanjima, ovoga pura odlučio se za crno odelo, sa ogromnim crnim cvetom na vratu. Muzičar je poznat po tome što voli da koketira sa muško-ženskim stilovima, kad je moda u pitanju.

 

Pevačica Džesi Džej, blistala je ujarko crvenoj boji, ali ipak je u prvom planu bio njen trudnički stomak. Ovaj stil, sa otkrivenim stomakom tokom trudnoće čini se d aje najviše ispromovisala Rijana.

 

I dok se Džesi opredelila za crvenu, druga buduća majka, pevačica Kamil, opredelila se za zelenu, svilenu tkaninu, pokrivajući glavu i ruke, dok  je fokus stavljen na njen trudnički stomak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamille (@kamille)


Pevač MNEK, opredelio se za pink od glave do pete, sa šminkom koja se sastojala od pink šljokica na očima i noktima.

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

 

 

                                  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas