Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

Тамара Драгичевић прошетала црвеним тепихом у споју најлепших трендова: Јединствена и елегантна (ФОТО)

Глумица Тамара Драгичевић још једном показала да не греши.

1638872333_toma_milion_06122021_0026.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Филм "Тома" дефинитивно је обележио ову годину, а екипа филма синоћ је у Југословенској кинотеци прославила више од милион гледалаца који су погледали ово уметничко остварење.

Очи су синоћ биле упрте у гулмце, а посебно издвајамо прелепу Тамару Драгичевић која одушевљава интересантним модним комбинацијама на сваком кораку.

Тамара је свој лик дала улози певачице Силване Арменулић, одиграла ју је маестрално и дифинитивно ће ова улога обележити њену каријеру на најпозитивнији начин.

Прочитајте још: Јована Јоксимовић направила МОДНИ ПРОМАШАЈ? Појавила се у помало "НЕЗГРАПНОМ" издању (ФОТО)

Тамара је синоћ направила комбинацију тренутно највећих модних трендова, али на свој начин. Дужи сакои су се током ове године посебно издвојили на лествици моде, па ја Тамарин избор за тоалету пао на једном од њих. Изабрала је материјал од плиша, тамноплаве боје, интересантних звонастих рукава. Да све буде још занимљвиије обула је чизме дужине мало испод колена у анимал принту.

Фото: Ата имагес

Њен целокупан изглед прати минимално шминке по којој је позната и једноставно пуштена таласаста коса.

Да ли се и вама допада избор Тамаре Драгичевић?

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas