Oglas
· · Komentari: 0
moda

Tamara Dragičević prošetala crvenim tepihom u spoju najlepših trendova: Jedinstvena i elegantna (FOTO)

Glumica Tamara Dragičević još jednom pokazala da ne greši.

1638872333_toma_milion_06122021_0026.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Film "Toma" definitivno je obeležio ovu godinu, a ekipa filma sinoć je u Jugoslovenskoj kinoteci proslavila više od milion gledalaca koji su pogledali ovo umetničko ostvarenje.

Oči su sinoć bile uprte u gulmce, a posebno izdvajamo prelepu Tamaru Dragičević koja oduševljava interesantnim modnim kombinacijama na svakom koraku.

Tamara je svoj lik dala ulozi pevačice Silvane Armenulić, odigrala ju je maestralno i difinitivno će ova uloga obeležiti njenu karijeru na najpozitivniji način.

Pročitajte još: Jovana Joksimović napravila MODNI PROMAŠAJ? Pojavila se u pomalo "NEZGRAPNOM" izdanju (FOTO)

Tamara je sinoć napravila kombinaciju trenutno najvećih modnih trendova, ali na svoj način. Duži sakoi su se tokom ove godine posebno izdvojili na lestvici mode, pa ja Tamarin izbor za toaletu pao na jednom od njih. Izabrala je materijal od pliša, tamnoplave boje, interesantnih zvonastih rukava. Da sve bude još zanimljviije obula je čizme dužine malo ispod kolena u animal printu.

Foto: Ata images

NJen celokupan izgled prati minimalno šminke po kojoj je poznata i jednostavno puštena talasasta kosa.

Da li se i vama dopada izbor Tamare Dragičević?

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas