· · Komentari: 0
3 GREŠKE

Jovana Joksimović napravila MODNI PROMAŠAJ? Pojavila se u pomalo "NEZGRAPNOM" izdanju (FOTO)

Ove modne greške Jovana Joksimović ranije nije pravila.

1638865794_00toma_milion_06122021_0124.jpg
Foto: ATA

U Jugoslovenskoj kinoteci održana je proslava povodom neverovatnog uspeha filma "Toma". Film je pogledalo više od milion gledalaca što ga je dovelo na prvo mesto najgledanijih srpskih filmova u poslednjih 10 godina.

Tim povodom Željko Joksimović, jedan od producenata i autor muzike ovog filma, pojavio se sa suprugom Jovanom Joksimović koja se pojavila u, po brojnim komentarima, ne baš pohvalnom izdanju.

Jovana Joksimović inače važi za jednu od najbolje obučenih žena sa javne scene, koja uvek bira kombinacije sa stilom, ali najnoviji modni izlazak potvrđuje pravilo da i najbolji greše.

Tri modne greške

Voditeljka se pojavila u haljini ispod kolena, sa orijentalnim motivima, a ono je posebno upalo u oči jeste sat koji je nosila preko rukava haljine.

Pročitajte još: KAKVA HALJINA! Dženifer Lorens pokazala trudnički stomak u PASTELNOJ TOALETI DO PODA (FOTO)

Od obuće se opredelila za crne kožne čizme koje su (pretpostavljamo) do kolena, a za koje važi pravilo da se nose sa kraćim haljinama i suknjama, jer tek tad dolaze do izražaja.

Foto: ATA

Pomenute čizme je "uskladila" sa krem "Šanel" torbom, koja takođe, nikako ne ide sa celom njenom kombinacijom.

Prvo modno pravilo je da se obuća, kaiš i torba uvek kombinuju bar u približnim bojama, što Jovana nikako nije uradila.

Foto: ATA

Takođe, tanki materijali kakva je upravo i njena haljina se nikada ne kombinuju sa kožnom obućom, već sa sandalama ili nekom otvorenijom obućom.

Foto: ATA

Bez obzira na modno uzdanje, Jovana je plenila pozitivnom energijom i celo veče uživala u zagrljaju supruga Željka.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.