Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОБРА ИНВЕСТИЦИЈА

ТОРБА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Постоји неколико модела и не зна се који је МОЋНИЈИ - Викторија Бекам показала како се носи (ФОТО)

Куповина скупе торбе може бити јединствени животни тренутак.

1635323568_pjimage--3-.jpg
ФОТО: Профимедиа
Oglas

Вероватније је купујете да бисте прославили велико достигнуће, као што је унапређење на послу. Као таква, то би требало да буде инвестиција, за коју се надамо да ће се временом исплатити. Луксузна роба, укључујући торбе, може донети велики приход.

Прочитајте још: Боја која стоји свима: ЧОКОЛАДНО-СМЕЂА коса Хејли Бибер савршена је за јесен! (ФОТО)

Торба коју вреди имати у колекцији

Студије су показале да је  Хермèс Биркин торба боља инвестиција од злата. Цханел торбе такође имају тенденцију да расту као улагање, понекад и до 3% годишње, а Лоуис Вуиттон торбе дуго се сматрају инвестиционом куповином. 

Док Хермèс, Лоуис Вуиттон и Цханел дуго владају овим светом, постоји још једна марка у граду која се увлачи у ову ретку територију: Боттега Венета. Њихове торбе су изазвале невероватну количини узбуђења откако је Даниел Ли преузео кормило италијанског бренда 2019.

Његове кожне ташне које се могу гњечити, понекад сламнате, неоспорне су Инн торбе. Инфилтрирале су се на свачији феед, у фотографије уличног стила и свакодневног живота.

Прошле недеље, мреже су експлодирале са сликама Викторије Бекам како шета Њујорком носећи две верзије торби Боттега Венета. Стиснувши их на грудима као фудбалску лопту, показала их је на неколико различитих догађаја.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: WАYОУТ: ХУРГАДА И ДУБАИ У ОКТОБРУ И НОВЕМБРУ ПО ЛАСТ МИНУТЕ ЦЕНАМА

Ове торбе нису јефтине: продају се за 4.100 долара; најјефтинија је Џоди торба, која кошта 1.900 долара.  Потражња је толико велика да је повећала цену препродаје. Викторија Бекам је понела дречаво зелену, али најпопуларније су класичније нијансе као што су црна, тамноплава, браон и бордо.

Лако их је уклопити уз сваку комбинацију, као што се може видети на примеру Викторије Бекам. Шарени џемпер и панталоне, класична бела или плаво-зелена комбинација, све долази у обзир. Ова торба ће вам запечатити аутфит на најбољи могући начин.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas