Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ

Важе за НАЈЕЛЕГАНТНИЈИ ПАР данашњице упркос чињеници да нису СКЛАДНИ ни у висини ни у годинама (ФОТО)

Глумац Џејсон Стејтам и манекенка Роузи Хантингтон Вајтли су пар који привлачи пажњу где год се појаве

1615832612_h_52533176.jpg
Фото: epa.eu
Oglas

Холивудски парови пуни су интрига и о њима се често спекулише, али о овом пару моге се пронаћи само наслови који хвале њихов стил и елеганцију где год да су се заједно појавили упркос чињеници да нису у складу ни према годинама ни према висини.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Прочитајте још: КАРЛЕУША поново запушила уста свима и ОДБРАНИЛА КОЛЕГЕ: Музичари да иду на ЊИВУ?! (ФОТО)

Наиме, глумац Џејсон Стејтам и манекенка Роузи Хантингтон Вајтли почели су романсу 2010. године, а потврдили су веридбу 2016. године. Следеће године објавили су да је на путу њихово прво дете, да би сина Џека Оскара Стејтама добили већ наредне године,  24. јуна када се манекенка породила у потпуној тајности.

Прочитајте још: ПРИРОДНА ЛЕПОТА?! Да ли бисте препознали СОФИЈУ МИЛОШЕВИЋ као фото модела (ФОТО)

Оно што боде очи многима је разлика у годинама, односно податак да је Џејсон старији од Роузи пуних 20 година, али исто тако и значајно нижи у висини од своје изабранице, посебно када је манекенка на штиклама.

Прочитајте још: ОЛИВИА ПАЛЕРМО спаја неспојиво: Директо са улица Њујорка (ФОТО)

Упркос свему, о овом пару не појављују се ни трачеви ни спекулације. На насловним странама нађу се искљичиво због својих пословних и приватних успеха, али и савршено одабраних стајлинга на свечаностима на којима се заједно појављују. Управо зато, овај брачни пар с раглогом се сматра најелегантнијим паром данашњице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas