Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ведрана Рудан отворила врата свог дома: Кућа је стара 400 година, а један детаљ ће вас изненадити (ФОТО)

Списатељица је реновирала целу кућу сама

1657291212_Bez-naslova1.png
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе
Oglas

Ведрана Рудан је позната по томе да нема длаке на језику. Отворено прича оно што мисли и осећа, њене речи су поучне, мудре и разборите. Межутим, ретко када прича о свом приватном животу.

Она је отворила врата свог дома екипи емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" и показала је где живи. Кућа у којој станује се налази у Ријеци. Стара је преко 400 година и због тога ју је Ведрана реновирала од темеља. То за њу није представлајло никакав напор. Сама се борила са мајсторима, а трудила се да сваку своју идеју претвори у дело. Кућа има невероватан погед, према многима најлепши у целом граду. 

Прочитајте још: Певачица Марија Микић изашла из породилишта са ћеркицом Ђурђом: Поносна мама започела најбитнију животну улогу (ФОТО)

- Прекрасан стан за нас сам нашла, међутим када сам мужу споменула да има кристална врата која одвајају дневни боравак од кухиње, одговорио ми је да не жели ни да га погледа. Казао је: "Ми ћемо се уселити и онда ћеш ти након месец дана пожелети малу стару кућу, е па ја сам ти управо то нашао - почела је причу књижевница.

- Ова наша кућа има можда чак и 400 година то је споменик нулте категорије. Када сам видела ту рушевину, згрозила сам се, али ми се и свидела. Муж ми је тада рекао: "Добро, ми ћемо то платити али немој кад запнеш с мајсторима да ме питаш било шта, не желим да их гледам". И до дана данашњег је тако остало, ми стално нешто радимо као и сви који имају кућу, али када мајстор дође на врата мој муж оде у кафић - кроз смех је испричала Ведрана у емисији код Тање Петернек.

Фото: Принтцреен/ YоуТубе

Сама се побринула за целокупни изглед сваке просторије до најситнијих детаља, а оно што је многима било веома занимљиво је то што се поред породичне фотографије налазила шоља са ликом Јосипа Броза Тита.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas