· · Komentari: 0

Vedrana Rudan otvorila vrata svog doma: Kuća je stara 400 godina, a jedan detalj će vas iznenaditi (FOTO)

Spisateljica je renovirala celu kuću sama

1657291212_Bez-naslova1.png
Foto: Printscreen/ YouTube

Vedrana Rudan je poznata po tome da nema dlake na jeziku. Otvoreno priča ono što misli i oseća, njene reči su poučne, mudre i razborite. Mežutim, retko kada priča o svom privatnom životu.

Ona je otvorila vrata svog doma ekipi emisije "TV lica kao sav normalan svet" i pokazala je gde živi. Kuća u kojoj stanuje se nalazi u Rijeci. Stara je preko 400 godina i zbog toga ju je Vedrana renovirala od temelja. To za nju nije predstavlajlo nikakav napor. Sama se borila sa majstorima, a trudila se da svaku svoju ideju pretvori u delo. Kuća ima neverovatan poged, prema mnogima najlepši u celom gradu. 

Pročitajte još: Pevačica Marija Mikić izašla iz porodilišta sa ćerkicom Đurđom: Ponosna mama započela najbitniju životnu ulogu (FOTO)

- Prekrasan stan za nas sam našla, međutim kada sam mužu spomenula da ima kristalna vrata koja odvajaju dnevni boravak od kuhinje, odgovorio mi je da ne želi ni da ga pogleda. Kazao je: "Mi ćemo se useliti i onda ćeš ti nakon mesec dana poželeti malu staru kuću, e pa ja sam ti upravo to našao - počela je priču književnica.

- Ova naša kuća ima možda čak i 400 godina to je spomenik nulte kategorije. Kada sam videla tu ruševinu, zgrozila sam se, ali mi se i svidela. Muž mi je tada rekao: "Dobro, mi ćemo to platiti ali nemoj kad zapneš s majstorima da me pitaš bilo šta, ne želim da ih gledam". I do dana današnjeg je tako ostalo, mi stalno nešto radimo kao i svi koji imaju kuću, ali kada majstor dođe na vrata moj muž ode u kafić - kroz smeh je ispričala Vedrana u emisiji kod Tanje Peternek.

Foto: Printcreen/ YouTube

Sama se pobrinula za celokupni izgled svake prostorije do najsitnijih detalja, a ono što je mnogima bilo veoma zanimljivo je to što se pored porodične fotografije nalazila šolja sa likom Josipa Broza Tita.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.