· · Коментари: 0

Венчање Данијела Ђокића и Данице Карић обележила БОЈА венчанице - уместо беле, ТИРКИЗНА: Мало ко би се усудио на овај потез

Ћерка Богољуба Карића се одлучила за веома занимљиву и другачију хаљину

1661936889_Foto-Arhiva-Novoasti-Andjela-Stevanovic-Printscreen-YouTube-DANATVofficial-Pixabay.jpg
Фото: Архива Новоасти Анђела Стевановић, Принтсцреен /YоуТубе - ДАНАТВоффициал, Пиxабаy

Након вишегодишњег забављања поп певач Данијел Ђокић и једна од наследница империје Карић, Даница, одлучили су да стану на луди камен.

Они су 6. маја 2007. године направили општинско венчање. Након тога они су отишли на свадбени ручак, па затим у вилу "Јелена". Од познатих личности ту су биле Цеца Ражнатовић, Марина Туцаковић, Љиља Јорговановић, Данијела Вранић и многи други. 

Фото: Архива Новости - Анђела Стевановић 

Оно што је обележило венчање, свакако је била Даницина хаљина. Била је тиркизне боје и јако занимљивог кроја. Купљена је у Лондону, а тамо су по специјалној наруџбини израђене и бурме. Хаљина је имала сребрни детаљ који јој је давао још већу ноту посебности. Горњи део је имао дебеле бретеле, а хаљина је сечена испод груди, па је тако погодна за сваку женску грађу. Шминку је ускладила са бојом хаљине, па је тако на њеном лицу доминирала тиркизна сенка на очима. 

Фото: Архива Новости - Анђела Стевановић 

Након пет година брака, они су одлучили да се споразумно разведу и том приликом су дали заједничко саопштење за јавности.

- Након дугог и пажљивог рзмишљања одлучили смо да се разведемо. Наше обавезе, што на приватном, што на пословном плану, нису дозволиле да се посветимо једно другом онолико колико смо желели, што је довело да наш брак не успе. У нашем односу још увек има разумевања и лепих успомена, и мислимо да је сада прави моменат да то сачувамо и да нам остане лепо сећање на наш брак, у који смо ушли са много љубави, и тако ћемо наставити као пријатељи - навели су бивши супружници.

У медијима се дуго спекулисало да је прави разлог развода његова прељуба и то са њеном тадашњом снајком Еленом. Међутим, њих двоје ово никада нису потврдили. 

 

Врхунац њихове љубави била је песма "Ти си једини", коју му је Даница посветила, а певач се појављује у споту. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.