Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Верица Ракочевић открила тајну младалачког изгледа: "Не осећам се као да имам 73 године"

Јуче је прославила 73. рођендан и истиче да ако је реч баба синоним за старост, она то сигурно није

1616591797_verica.jpg
Фото: Принтсцреен / Инстаграм /верицаракоцевиц
Oglas

Позната креаторка Верица Ракочевић говорила је о свим благодетима живота ван града, али и о свим породичним радостима које је веселе и дају ветар у леђа.

Прочитајте још: Џенифер Лопез започиње нови ТРЕНД! Популарна дива "на седмом небу" (ФОТО)

-  Ја сам поносна бака и увек то истичем. Недавно сам бака постала седми пут када је моја ћерка Милена добила сина Никшу. Толико сам се везала за њега да зет Милан страхује да ћу им узети дете – рекла је с осмехом Верица у емисији "Кец на једанаест" и додала:

- Човек никада не сме да буде лимитиран годинама. Има људи који са 40 не могу да устану из кревета. Ја се не осећам као неко ко има 73 године. Ја трчим по мом дворишту. И да, некад заборавим где сам оставила кључеве, али важне ствари не заборављам. Да, ја сам баба седморо унучади и дај боже да будем и прабаба, али ако је баба синоним за старост, онда ја то нисам.

Креаторка је истакла и колико ужива у животу ван града, са супругом Вељком на Авали.

- Ја сам рођена у малом месту и одувек сам хтела да одем из града. Када сам упознала Вељка све коцкице су се поклопиле и ево већ осам година живимо на Авали. Ја сам се заправо само вратила тамо где припадам. Моја кућа на Авали је моја прва некретнина којој је вредност порасла, јер природа је скупа, здрав живот је скуп. Сви се чуде како су цене тако скочиле, а мени је то потпуно јасно. Јуче ми је био рођендан и биле су код мене моје три најбоље пријатељице на ручку и улепшале су ми дан. Једна од њих, моја Дана Драшковић, стално ме убеђује да се вратим у град, да морам да имам бар мали стан овде, а када схвати да је то немогуће онда ме зеза да сав овај загађен ваздух из Београда, када дува ветар стигне и код нас - рекла је Верица.

Неизоставно је било и питање о њеном сјајном физичком изгледу и форми, као и енергији којом увек зрачи. Верицин рецепт су, како каже, генетика и здрав начин живота.

- Генетика свакако има улогу, а ја усто и вежбам и здраво се храним. Месо једем минимално, бар једном недељно у кући на менију имамо рибу. Мозак ми ради 24 сата дневно и ништа ми није тешко, стално смишљам шта бих могла да радим. И презадовољна сам. Моја деца и унуци су здрави, имам диван брак и пријатеље – казала је позната креаторка.

Верица је открила и да је примила обе дозе кинеске вакцине и да је била у Њујорку у посети ћерки Милени.

- Отишла сам у Њујорк да их посетим и видим унука Никшу. Имала сам тамо и неке пословне састанке и била сам у неверици колико је град пуст. Ми ћемо са оваквим понашањем само продужити ову агонију, јер смо неваспитани и недисциплиновани. Тамо не ради ништа и на улицама нема људи – истакла је Верица Ракочевић.

Многи можда не знају али наша позната креаторка осмислила је колекцију тренерки током епидемије.

Прочитајте још: Певачица ИВАНА ПАВКОВИЋ открила тајни рецепт за маску за лице: Ево зашто увек изгледа СВЕЖЕ и младолико (РЕЦЕПТ)

- Ја имам ту срећу да ниједног тренутка нисам била у минусу. Спортску колекцију урадила сам оног тренутка када сам схватила да људи не могу да се крећу. Све тренерке смо јако брзо продали. Отворила сам онлајн продавницу на сајту, јер је око 70 одсто мојих купаца из иностранства. То су наши људи који живе у целом свету. Наравно, моје тренерке нису обичне, дала сам им свој печат – казала је Верица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas