Oglas
· · Komentari: 0
NEGA I LEPOTA

Pevačica IVANA PAVKOVIĆ otkrila tajni recept za masku za lice: Evo zašto uvek izgleda SVEŽE i mladoliko (RECEPT)

Ona je nedavno proslavila 30. rođendan, dok se na njenom licu jedva naziru dvadesete.

1616253929_pavkovic.png
Foto: InstagramScreenShot/ivanapavkovic
Oglas

Folk pevačica Ivana Pavković pre svega nekoliko dana proslavila je svoj 30. rođendan i još jednom pokazala svoju prirodnu lepotu i svežinu na svom licu. Uprkos činjenici da se profesionalo bavi pevanjem, radi noću i istovremeno podjednako vodi računa o svojoj porodici i sinu Vujadinu, ova pevačica posebnu pažnju poklanja i nezi svog lica.

Pročitajte još: Hidratacija i piling za oporavak kože nakon zime: Proleće samo što nije stiglo

Naime, iako sebi može da priušti brojne kozmetičke tretmane, ova nasmejana pevačica otkriva trik za lepotu koji je nasledila od svoje majke. Kako je otkrila za domaće medije, pevačica smatra da nikakva šminka ne može pokriti postojeće nepravilnosti na licu, pa zato još iz tinejdžerskih doba ima trik za sve one sa problematičnim licem.

Pročitajte još: Saloni ne rade: Skinite GEL LAK sami kod kuće, korak po korak

- Mama me je naučila da stavljam kvasac na lice, i to mi je i sredilo problem - otkrila je Ivana u želji da pomogne svim mladim devojkama koje žele lepo lice i negovanu kožu.

Značaj kvasca
Kvasac za lice prija svim tipovima kože, bogat je vitaminima, mineralima. Kombinujemo za vas  sastojke u masci za lice od kvasca prema tipu kože.Kvasac je veoma zgodan kuhinjski sastojak za pravljenje maske za lice jer se kao osnova može kombinovati sa svim i svačim što nađete u kuhinji. Ipak da bi vam maska za lice od kvasca bila što je moguće korisnija naučićemo vas kako da kombinujete sastojke u zavisnosti od toga koji efekat želite da postignete.

Pročitajte još: Kojih 6 stvari ne bi trebalo da čuvamo ISPOD KREVETA? Donose negativnu energiju

Recept za masku sa kvascem

Nijedna maska iz parfimerije ne sadrži u sebi toliko aktivnih materija i to baš onih koje su vašem licu najpotrebnije.

Odličan je izvor vitamina, pre svega B kompleksa, minerala kao što su kalcijum, magnezijum, kalijum, fosfor, cink, bakar, organskog gvožđa i amino kiselina.

Pročitajte još: Ne ispuštamo ga iz ruku, a ne znamo da je devet puta PRLJAVIJI od WC šolje! Evo koji još predmeti u našem domu su opasni po zdravlje

Ako vam je lice masno i muku mučite sa bubuljicama, pre svega, neophodno mu je temeljno čišćenje. Najbrži način da to učinite je da pomešate kašiku svežeg kvasca sa malo tople vode i da dobijenu masku za lice od kvasca nanesete na opranu i posušenu kožu lica. Ostavite da deluje dok se potpuno ne osuši.

Kvasac možete kombinovati sa svim drugim sastojcima, kakvi su belance, limun, med, u zavisnosti od tipa kože i vitamina koji vam nedostaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas