Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОСКАР 2022

ВИЛ СМИТ се покајао: НАСИЉЕ није решење

Инцидент који мења ток живота, тако би могла да се опише ситуација са овогодишје доделе Оскара када је Вил Смит устао са своје столице, пришао бини и ошамарио Криса Рока који се неслано нашалио са његовом супругом, глумицом Џејдом Пинкет Смит

1648979472_210457_tan2022-3-28-4594670-0_f.jpg
Пхото:Тањуг
Oglas

Неколико минута потом Вил је награђен Оскаром за главну мушку улогу у филму "Кинг Рицхард", а са говорнице је осим речи захвалности морао да упути и извињење за свој поступак, описавши целу ситуацију као компликовану, чак је и заплакао – очигледно свестан да, можда, није примерено реаговао. 

- Насиље, у свим својим облицима, отровно је и деструктивно. Моје синоћње понашање, на додели награда, било је неприхватљиво и нема изговора за њега. Шале на туђ рачун део су мог посла, али шала о Џејдином медицинском стању била је превише за мене и реаговао сам емотивно, написао је у уводу.

А онда се обратио Крису Року, коме је на додели, како се прича, одбио да упути извињење.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  Поред Бруса Вилиса, и ове холивудске личности ПАТЕ ОД АФАЗИЈЕ

- Желим јавно да ти се извиним, Крис. Претерао сам и погрешио. Стидим се својих поступака и они нису у складу са тим какав човек желим да будем. Нема места насиљу у свету љубави и доброте, рекао је Вил, а онда је упутио извињење Америчкој академији за филм, која организује доделу Оскара: “Желим да се извиним и Академији, продуцентима шоуа, свима који су били тамо и свима који су гледали пренос. Извињавам се породици Вилијамс и својој "Кинг Рицхард" породици. Дубоко се кајем због свог понашања, које је бацило мрљу на једно дивно путовање свих нас.”

Глумац је на крају додао излај додао - радови у току.-

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas