· · Коментари: 0

Вук Костић у загрљају нове девојке? Познати глумац поставио фотографију која је заинтригирала многе (ФОТО)

Да ли је ова дама успела да освоји његово срце?

1656657016_vuk_kostic_13122016_0007.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Познати глумац Вук Костић је миљеник женске публике. Он је дуго био у љубавној вези са Јелисаветом Орашчанин, а након прекида тог односа дуго се чинило да је Вук несрећан у љубави. Због тога, и на прву помисао да би нека жена могла да освоји његово срце, у јавности се одмах шире полемике о томе. 

Прочитајте још: Милица ПАВЛОВИЋ предала тужбу против АНЕ НИКОЛИЋ, а онда је уследио ШОК ОДГОВОР (ВИДЕО)

Он ретко кад прича о свом љубавном животу, тако да на питање ко је та срећница нема тачних информација. То је нешто што Вук за сада држи у своја четири зида. 

 

Након што је он објавио фотографију на друштвеној мрежи Инстаграм, велики део јавности је помислио да је нашао сродну душу. На фотографији се Вук грли са једном бринетом, а она се њему осмехује. Међутим, реч је о сценаристикињи серије "Убице мог оца", Наташи Дракулић, са којом он већ годинама сарађује. Они су прославлајли завршетак нове сезоне, а слика је настала када их је песма погодила. Због тога не чуди што се јаке емоције виде и кроз слику, па је дошло до забуне да се глумац коначно скрасио поред неке припаднице лепшег пола. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.