Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Запалила друштвене мреже у осмој деценији живота: НЕДА УКРАДЕН поносно носи титулу најсекси баке на Балкану (ФОТО)

Погледајте како певачица изгледа

1661092823_Foto-Ataimages.rs-Neda-Ukraden-Pixabay.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Пиxабаy
Oglas

Певачица Неда Украден је недавно напунила 72 године. Она је показала да јој године не могу ништа, с обзиром да изгледа боље него икада, а свој рођендан је одлучила да прослави са најближима, па је тако дувала свећице са преслатким унуцима. 

Они имају зашто да буду поносни, јер имају, по мишљењу многих, најлепшу баку на Балкану.

Неда је још једном доказала зашто се о њој стално прича у суперлативу. На свој профил на Инстаграму је окачила слику у купаћем. Неда се определила за једноделни модел, јарко розе боје која је у моди ове сезоне. Осим што јој је стајао савршено, певачица је испратила овогодишњи тренд. Комбинацију је употпунила зеленим шеширом и наочарима за сунце које су јој савршено пристајале.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - неда.украден

- Да ми је неко рекао “живот је леп” и кад напуниш седам банки, да ћу певати, путовати, уживати у својој породици, послу, животу - рекла бих: “шалиш се”. Али, истина је! Зато, уживајте колико можете и док можете. Пустите предрасуде! Унука ми каже: "стани да те сликам". И ево, слика! - написала је певачица у опису уз фотографију.

Прочитајте још: Последњи СНИМАК Мерлин Монро: Настао је неколико дана пре њене смрти (ВИДЕО)

Тајна њене виталности је у дисциплини коју се труди да максимално поштује.

- Одржавати добру форму и нешто што вам је насљеђем као поклон остало, може се само дисциплином - исхраном и вежбањем. Посебно када сте у зрелим годинама. Наравно, није увек лако јер не живимо животом који је уредан и у којем се све може испланирати. Али довољна је и свест о томе као и емотивна срећа и испуњеност - рекла је Неда недавно у интервју за Дневник.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas