· · Komentari: 0

Zapalila društvene mreže u osmoj deceniji života: NEDA UKRADEN ponosno nosi titulu najseksi bake na Balkanu (FOTO)

Pogledajte kako pevačica izgleda

1661092823_Foto-Ataimages.rs-Neda-Ukraden-Pixabay.jpg
Foto: Ataimages.rs, Pixabay

Pevačica Neda Ukraden je nedavno napunila 72 godine. Ona je pokazala da joj godine ne mogu ništa, s obzirom da izgleda bolje nego ikada, a svoj rođendan je odlučila da proslavi sa najbližima, pa je tako duvala svećice sa preslatkim unucima. 

Oni imaju zašto da budu ponosni, jer imaju, po mišljenju mnogih, najlepšu baku na Balkanu.

Neda je još jednom dokazala zašto se o njoj stalno priča u superlativu. Na svoj profil na Instagramu je okačila sliku u kupaćem. Neda se opredelila za jednodelni model, jarko roze boje koja je u modi ove sezone. Osim što joj je stajao savršeno, pevačica je ispratila ovogodišnji trend. Kombinaciju je upotpunila zelenim šeširom i naočarima za sunce koje su joj savršeno pristajale.

Foto: Printscreen/ Instagram - neda.ukraden

- Da mi je neko rekao “život je lep” i kad napuniš sedam banki, da ću pevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: “šališ se”. Ali, istina je! Zato, uživajte koliko možete i dok možete. Pustite predrasude! Unuka mi kaže: "stani da te slikam". I evo, slika! - napisala je pevačica u opisu uz fotografiju.

Pročitajte još: Poslednji SNIMAK Merlin Monro: Nastao je nekoliko dana pre njene smrti (VIDEO)

Tajna njene vitalnosti je u disciplini koju se trudi da maksimalno poštuje.

- Održavati dobru formu i nešto što vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - rekla je Neda nedavno u intervju za Dnevnik.hr.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.