Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Poznati kreator BRUTALNO izvređao Viki Miljković: "Tigar u sezoni parenja je mršaviji od nje"

Poznati krator i ovoga puta bio je brutalan u komentarisanju estradnih ličnosti

1644936396_sasa.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Saša Vidić, poznat je kao osoba koja nema "dlake na jeziku". Mnogo puta je do sada komentarisao izdanja poznatih zvezda, a ovoga puta bio je surov kada je u pitanju komentarisanje Viki Miljković, za koju nije birao reči.

Pročitajte još: Da li su one FAVORITI za Evroviziju 2022?: Pesma Zorje Pajić u prvih 24 sata od objave NA VRHU LISTE (VIDEO)

- Viki je umrla, vaskrsla, i nije obaveštena. Slušam je kako sve vreme spominje taj neki fakultet koji je završila. Možda je išla na ekskurziju tamo i dobila neku potvrdu. Ona nema veze sa fakultetima. Tigar u sezoni parenja je mirišljav u odnosu na nju - kaže Saša i dodaje:

- Čujem da je proglašena za najboljeg prodavca stanova. Verujem da je to priznanje dobila kao uslov da više u stanu ne kuva podvarak. Stigla Vikica da ode i do Dubaija, da održi nastup u nekoj kafani kod nekog Žike - rekao je Vidić, koji poznatu pevačicu nikada nije štedeo u komentarima. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas