Oglas
· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Nikad viđena fotografija VIKI MILJKOVIĆ: U ovakvom izdanju je ne poznajemo (FOTO)

Slika koja u javnosti do sada nije viđena

1647084884_viki.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Viki Miljković, jedna je od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a sada se pojavila fotografija iz ranih 90'ih koju javnost nije imala prilike da vidi.

Pročitajte još: SKAKALA OD SREĆE: Popularna pevačica na jedinstven način saznala pol bebe (VIDEO)

Iako sad ima dugu talasastu kosu, Viki je na ovoj slici potpuno neprepoznatljiva, jer je imala šiške, dok je jedan deo kose vezala u rep, a drugi zalizala.  Ono što je odaje na ovoj slici je njen prepoznatljivi široki osmeh, koji i danas krasi njeno lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

Viki je jedam od omiljenih mentora u takmičenju Zvezde Granda, pa često imamo prilike da je vidimo kako u emisijama srrčano brani svoje kandidate, a mnogima pomaže i nakon što se takmičenje završi. 

"Normalna sam osoba"

- Svako ko me malo više privatno poznaje zna da sam normalna osoba i da volim ono što imam da podelim sa ljudima. Nikada mi niko nije ušao u kuću da nije bio poslužen, niko mi iz kuće gladan nije izašao, mnoge sam i oblačila -rekla je Viki jednom prilokom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas