Oglas
· · Komentari: 0

Priča sa SREĆNIM krajem: Jelisaveta Orašanin dugo nije mogla da zatrudni zbog OPASNE bolesti

Glumica se mnogo namučila da bi ostala trudna sa Petrom

1667390037_Foto-Printscreen-Instagram-jagodenamagli-Ataimages.rs2.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - jagodenamagli, Ataimages.rs
Oglas

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš miloš Teodosić su danas roditelji ćerke Petre i sina Bogdana. Međutim, njihov put nije bio ni malo lak. Jako su želeli decu, ali Jelisavetu je trombofolija sprečavala da ostane u drugom stanju. 

"Više od svega smo želeli dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan", ispričala je ona nakon porođaja za magazin "Hello".

Pročitajte još: Anđela Jovanović emotivnim snimkom čestitala rođendan dečku: "LJubav svaki danom raste"

Tokom trudnoće je primala redovnu terapiju. Testovi za trombofoliju su veoma skupi i kod nas se rade tek kada žena doživi tri pobačaja, pa mnogo njih ne znaju šta je tačan uzrok neuspelih trudnoća. 

"Moja trudnoća je bila rizična, jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju i sve je bilo u redu. Nažalost, testovi na trombofiliju veoma su skupi, tako da se kod nas rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja, pa je mnogo njih koje izgube plod, a ne znaju šta je tačan uzrok toga. Ne volim da pričam o intimnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju", rekla je Jelisaveta svojevremeno za "Story".

Njen porođaj je dugo trajao, ali je glumica zaboravlia na sve muke kada je bebu uzela u naručje.

"Moj porođaj je dugo trajao, bila sam veoma iscrpljena i umorna kada se ona rodila i sećam se da sam samo pomislila kako je slatka. Verujem da će se svaka žena složiti da tek nekoliko sati nakon rođenja deteta postanete svesni svega, odnosno tek kada dođe do fizičkog kontakta i kad uzmete bebu u naručje. Mislim da je meni trebalo nekih desetak sati dok nisam osetila tu sreću. Mama i sestra su bile uz mene. U Americi je sistem takav da bilo ko može da bude sa vama na porođaju. Takođe, u porodilištu beba je sve vreme sa vama, ali i članovi porodice", otkrila je jednom prilikom.

Foto: Printscreen/ Insgaram - jagodenamagli

Ubrzo nakon toga je ostala ponovo trudna, pa je 2021. godine na svet donela sina Bogdana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas