Oglas
· · Komentari: 0

SELE SE NA PERIFERIJU: Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić centar Beograda menjaju za kuću na selu

Blizak izvor ovom mladom bračnom paru dao je izjavu o njihovim daljim planovima

1708777772_236957_capture_kf.jpg
foto: printscreen Instagram/jagodenamagli
Oglas

Poznati par, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić, odlučili su da se presele na selo.

NJih dvoje su se poslednjih meseci bacili u ozbiljnu potragu idealne lokacije na periferiji Beograda gde će se skućiti sa svojom decom. 

- Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on, okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, par je pre dve godine bio na korak od kupovine nekretnine u Bolonji, gde je Teodosić igrao za tamošnji Virtus.

- Promenili su planove. Bolonja im je bila sjajno mesto za život. Tamo su se lepo adaptirali, ali život sportiste je nepredvidiv. Ugovori se menjaju, prilagođavaju se situacijama, a jedno je sigurno - da u rodnoj zemlji mogu da kupe kuću kao trajnu investiciju. Zato će u narednih nekoliko meseci i to regulisati i preseliti se u svoju oazu. To im je najbolje rešenje. Koliko znam, stan u kojem sada žive na Vračaru neće izdavati, već će po potrebi boraviti u njemu. Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da sebi obezbede krov nad glavom i da upravo neko lepo mesto bude njihova baza za dalji život - priča izvor blizak supružnicima za "Kurir". 

Oni su preko prijatelja već angažovali agenciju za nekretnine, koja ih uredno obaveštava o svim ponudama koje su na raspolaganju, ali ono što su videli i obišli dosad nije zadovoljilo njihove kriterijume i želje. 

(Informer)

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas