Oglas
· · Komentari: 0

"Moja ćerka sluša muziku koja je sad popularna": Jelena Tomašević progovorila o naslednici, pa se prisetila nastupa sa Bočelijem (FOTO)

Pevačica se dotakla mnogih tema

1679063282_neverne_bebe_rts_15032023_0010.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Jelena Tomašević jedna je od najpopularnijih pop-pevačica. Ostala je verna jednom žanru, ali priznaje da njena naslednica Nina voli da sluša i novokomponovanu muziku:

- Nina voli ovaj moderni trend koji kruži među decom, ali uglavnom sluša stranu muziku. Ide na folkor, neguje i našu tradicionalnu muziku. Trudim se da je ipak usmerim da čuva prave vrednosti koliko je moguće, naravno ona je mala i tek će je interesovati razni muzički žanrovi. Treba da čuje sve pa da izabere šta će biti na njenoj listi omiljenih pesama - otkrila je za "Blic", pa dodala da je jako vezana za grupz "Neverne bebe":

- Jelena je moja drugarica iz detinjstva iz Kragujevca, potekle smo iz takmičenja “3K dur” i obe smo jako vezane za grupu “Neverne bebe”, naravno ona više. One imaju svu moju ljubav i podršku, tu sam za njih i kao prijatelj i kolega. Ne povinuju se trendovima, imaju kontinuitet koji se nadograđuje i umnožava. Moji i njihovi singlovi popune to vreme i može jedan album da se napravi od tih singlova. I ja uskoro završavam album - nastavila je, pa se prisetila njihovih početaka:

- Svi smo imali tremu od Milana, Ranđe i Vlajka, kada je bila audicija u Sava centru. Posle na takmičenju smo videli da su puni podrške. I te kako je to bilo značaju u tim trenucima sa 18 godina. I dan danas je to tako.

Nije imala tremu kada je nastupala sa Andreom Bočelijem:

- Nemam više tremu, samo uzbuđenje i odgovornost, tako sam se osećala prošle godine kada sam nastupala sa Andreom Bočelijem, to je uzbuđenje koje te tera da daš maksimum. Nismo imali mnogo trenutaka za priču, ono što je najbitnije je bilo da je bio prezadovoljan mojim nastupom i našeg simfonijskog orkestra.

Dobila je dirljivu čestitku od Nine za Osmi mart:

- U školi je organizovano obično da prave poklone za mame, dobila sam i čestitku i nešto pravljeno od njenih ručica, to je meni najslađe i najdraže,

Su Ivanom Bosiljčićem u skladnom je braku već 12 godina:

- Obično za 8. mart neko od nas nastupa, pa smo jedno drugom podrška tog dana, ovoga puta smo oboje imali obaveze i nismo bili zajedno, ali nadomestimo to drugog dana, nebitan je datum, bitno je da postoji međusobno podržavanje i ljubav – zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas