· · Komentari: 0

U znaku PORODICE I VERE: Sloba i Jelena Radanović pokazali kako provode Uskršnje praznike, a jaja su ukrasili JEDINSTVENO (FOTO)

U duhu Pravoslavlja

1681543722_Radanovoici-Uskrs.jpg
Photo: Instagram printscreen/ jeja.radanovic

Poznato je koliko je pevač Sloba Radanović naklonjen veri, te neretko sa svojom porodicom posećuje manastire, i podeli verske citate na društvenoj mreži, time pokazujući čime se vodi u životu.
Da ne odstupa od tradicije tokom najvećeg Hrišćanskog praznika, porodica Radanović je dokazala i ovoga puta tako što su Veliki Petak proveli u šetnji pored Dunava, sa svojim najmlađim članovima porodice.

Foto: Instagram printscreen/ jeja.radanovic

Oni su ovaj porodični trenutak zabeležili, i podelili fotgrafije na Instagramu. Sloba je na slici sa starijim sinom svoje supruge iz prvog braka, dok je Jelena šetala najmlađeg-Damjana, i pokazala svoju sjajnu liniju nakon porođaja.
Ovaj par je takođe pokazao kako su ofarbali jaja za Uskrs, a u pitanju su ikone pravoslavnih svetaca. Uz činiju sa jajima nalazi se i specifičan krst, sačinjen od reči molitve ''Oče naš''.

Foto: Instagram printscreen/ jeja.radanovic

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.