Oglas
· · Komentari: 0

"Ležala sam u bolnici i tešila porodicu": Olja Karleuša o teškom problemu sa kojim se suočila - "Moglo je da se završi kobno" (FOTO)

Pevačica se pre izvesnog vremena suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom

1683199742_342499823_1265437811015619_6179855809724334314_n.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Olja Karleuša pre izvesnog vremena, završila je u bolnici zbog embolije pluća. Uzrok je bio tromb u nozi koji se otkačio, a Olja se prisetila kako je otkrila ovaj problem koji se u nekim slučajevima završava fatalno:

- Dobila sam bol u listu leve noge i nisam znala da sam imala tromb u nozi koji se otkačio i dobila sam emoboliju pluća. Ono na šta sam ja ukazivala ljudima je to da sam ja imala samo bol u listu, kao početak nekog grča, a posle četiri ili pet dana dobila sam spazam, nemogućnost disanja, stezanje u grudima i kratak dah. To je bila kulminacija da odem u bolnicu gde su me i zadržali. Velika je stvar kada imamo tu mogućnost da nam bol pošalje znak. Ipak imamo puno slučajeva gde ljudi od takvih stvari ne ostaju živi samo zato što nisu imali nikakav znak - počela je priču za "Grand", pa nastavila:

- Ne postoji čovek koje je imun u situaciji koja može da se završi kobno po tebe, pogotovo kada imaš dete. Inače sam neizlečivi optimista, a kao mala sam zacrtala sebi da ću živeti oko 92. godine i to srećna, zadovoljna i pokretna. Dok sam ležala u bolnici više sam ja tešila moju porodicu i familiju nego oni mene. Imala sam razmišljanja koja nisu preterano vedra, ali nisam plakala.

Porodica joj je bila najveća podrška:

- Suprug i sin su mi bili najveća podrška, naravno i roditelji. Oni u sve vreme bdili nada mnom, da moje bolovanje bude propaćeno na najbolji mogući način. Čovek je blagosloven kada ima uz sebe porodicu u takvim situacijama - zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas