Oglas
· · Komentari: 0

"SIGURNO JE TO TAJ": Nataša Tapušković otkrila kako je upoznala ljubav svog života

Odmah su znali da im je suđeno da budu zajedno

1695201153_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-jana-jevtovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/YouTube - jana jevtovic
Oglas

Nataša Tapuškiović je javnosti postala poznata nakon legendarne uloge Danice u filmu "Lajanje na zvezde". NJeno srce je u filmu ukrao filozof, a u privatnom životu je ljubav svog života, Vuka Tapuškovića, upoznala sa 27 godina.

- Imala sam 27 godina i nisam bila ni u kakvoj žurbi da sretnem 'gospodina pravog', a naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u 'Stupici', posle predstave 'Supermarket', u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: 'Aha, ovo je moj muž'. Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: 'Sigurno je to taj'. Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe", rekla je Nataša u jednom intervjuu.

Odmah su znali da su jedno drugom suđeni, pa su se posle mesec dana verili.

- Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film 'Život je čudo' i venčali se posle godinu dana - ispričala je ranije glumica.

GLumica se nije dvoumila oko promene prezimena na venčanju, jer kako kaže, želela je da se njena deca osećaju kao deo celovite porodice.

- Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Kao dete doživljavala sam mučne scene u školi kada me pitaju za ime i prezime oca i majke, a moram da izgovorim dva različita. Smetalo mi je što moja porodica nije jedno, kao da smo bili rasparčani. Ne smatram da je razvod strašan, niti imam strah od sopstvenog, iako ne bih volela da se to ikada desi, ali mi je najvažnije da moja deca sve vreme gledaju naš zdrav odnos i da što pre nauče da budu u dosluhu sa svojom intuicijom. Tako je normalno da se sad kad imam svoju porodicu, trudim da ne ponavljam neke pogrešne obrasce - iskrena je bila dramska umetnica jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas