Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović o skupim stajlinzima za koncerte: "Uložila sam koliko god sam mogla"

Aleksandra Prijović je za svaki novi koncert imala drugi stajling, a oni se i sada komentarišu

1704371334_dccfcf620229540c3d984c7897d7e42e46531113.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Aleksandra Prijović ove godine ispisala je istoriju domaće muzičke scene i obaranjem rekorda zadala domaći zadatak svim pevačima. Osim punih Arena o kojima se pričalo u celom regionu, jedna od glavnih tema bili i njeni stajlinzi koje je nosila na turneji „Od istoka do zapada“.

Kako se u medijima nagađalo o njenim besprekornim haljinama i odelima koje je nosila na koncertima, jedan sako je navodno koštao 16.000 evra, Aleksandra je sada objasnila zašto se odlučila za proverenu modnu formulu koju potpisuje najskljuplja modna kuća Aleksandar Mekvin.

- Ja sam uvek u svoju karijeru ulagala koliko sam u tom trenutku to mogla. Hvala Bogu sada sam u priliici da zaista uložim i mislim da je ovo trenutak kada ne treba da gledam, jer nikad nisam gledala koliko ću koliko cu zaraditi i kako će to da izgleda. Kada je moj stajling i izgled u pitanju, uložila sam koliko god sam mogla i sve što je moja stilistkinja smatrala da treba da uložim i zamislila kako treba da izgledam, ja sam rekla ok – rekla je Aleksandra za Grand i dodala:

- Uvek sve to prepustim onima koji se bolje razumeju. Hvala Bogu, imam priliku i ljude oko sebe koji se razumeju u ono što rade i ja učim od njih. Nikad se ne mešam se u njihov posao i verujem im. Pokazali su da ono što rade je na vrhunskom nivou.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKUdanica

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas