Oglas
· · Komentari: 0

ERA OJDANIĆ OŠTRO I ISKRENO O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ: "Imala je sreće što joj je Lepa Brena svekrva"

Pevač je prokomentarisao uspeh mlađe koleginice.

1712221314_Era-Ojdanic-i-Aleksandra-Prijovic.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Era Ojdanić prokomentarisao je Aleksandru Prijović i otkrio da je za njen uspeh delom zaslužna sudbina. 

Pevač ne osporava uspeh mlade zvezde „Granda“, ali tvrdi da je doprinelo to što je postala snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

- Zlatna podloga je zlatna podloga. Možda bi se ona i izborila sa svojim kvalitetom i sa svojim izgledom, ali bi to bilo mnogo kasnije, recimo za sedam, osam ili deset godina - rekao je Era.

Era je obrazložio svoje mišljenje i dodao da je za uspeh potreban trud, ali i dobra podloga.

- Kada zidaš kuću, prvo staviš dobar temelj, nađeš dobrog majstora i kreneš da praviš kuću. To je ona imala, veliku sreću da joj je Brena svekrva, Boba svekar, a Filip muž. Znači imala je pravu zlatnu podlogu i podršku i samo je odletela u zvezde - istakao je pevač za "Grand".

Alo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas