Oglas
· · Komentari: 0

PRIZOR KOJI SLAMA SRCA: Žena Dejana Milojevića neutešna na utakmici u njegovu čast (VIDEO)

Svaki igrač Voriorsa je obukao dodatnu majicu sa Milojevićevim imenom na leđima tokom

1706191027_Foto-N.-Parausic-MV-Jutjub-printskrin-Bleacher-Report.jpg
Foto: N. Paraušić, MV, Jutjub/ printskrin - Bleacher Report
Oglas

Golden Stejt Voriorsi, klub nedavno preminulog Dejana Milojevića, odao je noćas poštu tom srpskom košarkaškom treneru tako što je uoči početka utakmice sa Atlantom pustio srpsku himnu.

Svaki igrač Voriorsa je obukao dodatnu majicu sa Milojevićevim imenom na leđima tokom zagrevanja na kojima je pisalo na srpskom "brate", kako je umeo Milojević da zove igrače i kolege iz tima, navodi AP.

Golden stejt se vratio na svoj parket prvi put otkako je pomoćni trener Voriorsa preminuo prošle nedelje, tokom večere u Solt Lejk Sitiju.

Video snimak na velikom ekranu u hali prikazivao je fotografije Dejana, a publika je uzvikivala "Deki", kako su ga i zvali u Golden Stejtu.

 

Na drugoj strani, u dresu Atlante, bili su Milojevićevi prijatelji, košarkaš Bogdan Bogdanović i pomoćni trener Igor Kokoškov.

Milojevićeva supruga, Nataša, držala je buket cveća, u društvu dece Maše i Nikole, kojima je publika slala ovacije na zahtev trenera Stiva Kera.

Ker je prokomentarisao Milojević osmeh i rekao da su fotografije koje su prikazane na ekranu savršeno oslikale njegov lik.

"Osmeh je savršen. Deki se stalno smejao. Bilo je veoma emotivno izaći na parket bez Dekija. Sve je isuviše sveže i bolno, nerealno na mnoge načine. Trenirali smo nekoliko dana, ali se za ovo ne možete spremiti. Držali smo se zajedno, trudili se da pobedimo, u čast našeg brata", rekao je Ker.

Milojeviću su poštu odali i igrači i stručni štab Atlante.Golden Stejt je slavio na svom parketu 134:112.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas