Oglas
· · Komentari: 0

TAKTIKA MI JE BILA DA KRADEM ZNANJE: Aleksandra Belošević debitovala u filmu "Poslednji strelac" (VIDEO)

Aleksandra Belošević gostovala je u "Novostima" i tom prilikom otkrila detalje iz filma "Poslednji strelac" u kom igra veoma zanimljivu ulogu

1710238397_Foto-Printscreen-YouTube-Blitz-Film-Srbija.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Blitz Film Srbija
Oglas

Aleksandra Belošević poznata je javnosti iz serija "Klan", "Igra sudbine", "Tri muškarca i tetka", a sada je dobila ulogu u filmu "Poslednji strelac" čija će se premijera održati danas, a u bioskopima će biti prikazivan od 14. marta. Ona se u ovom ostvarenju prikazala u sasvim novom svetlu. Aleksandra igra opasnu i atraktivnu Barbaru koja ima jasan cilj. 

Glavnu ulogu tumači Nenad Jezdić, a pored njega ćemo imati priliku da gledamo i Mikija Krstovića, Miloša Timotijevića, kao i Natašu Marković koja će igrati osobu sa invaliditetom.

Aleksandri Beošević je ovo prvi dugometražni film i naglašava da je zahvalna na iskustvu i pomoći koju je dobila od kolega, a pre svega od Mikija Krstovića sa kojim ima najviše scena.

- Imala sam neverovatnu strču da moj prvi dugometražni film bude upavo sa njima. Oni su veliki glumci sa mnogo iskustva, a meni je kao nekom ko tu ima najmanje to mnogo značilo. Bilo je kao da gledate školu glume uživo. Oni su nudili pregršt svega i to je ono što je meni bilo dragoceno - rekla je Aleksandra u za "Novosti".

Aleksadnra je odlučila da sa nama podeli jednu anegdotu sa snimanja.

- Ja do tada nisam imala priliku da pucam i držim oružje u rukama. U jednoj sceni sam pokušavala da dijalog, koji je malo komplikovaniji, usaglasim sa tim rukovanjem oružjem i naravno kolege su počele da mi daju savete. I sad kreću tri, četiri dobronamerna saveta, a ja samo pogledam u Mikija koji ne govori ništa, stoji sa strane, posmatra celu situaciju i samo izgovara: "Uradi onako kako si prvo htela". To mi je bilo dovoljno da kažem sebi kažem da mi je sve jasno i da ću da uradim onako kako mi Miki kaže - prisetila se Aleksandra za "Novosti".

Šta je sve Aleksandra imala da kaže o filmu "Poslednji strelac" koji će ne sumnjivo steći veliku popularnost, možete pogledati u videu ispod.

 

Radnja filma prati glavnog junaka kog tumači Nenad Jezdić. On ima dilemu da li da se osveti zbog tragične smrti svoje supruge ili da se povuče i prihvati mir koji je tek spoznao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas