Oglas
· · Komentari: 0

Četiri horoskopska znaka imaće najviše sreće u julu: Priliv energije i na polju ljubavi i posla

Prema astrolozima, jul će biti neverovatno povoljan za 4 horoskopska znaka

1687793686_a50c03d0b05a61e64714e854d7227255c3a36f43.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Bik

U julu, Bik ne bi trebalo da propusti priliku da postane srećniji i samopouzdaniji. Imaće neke jedinstvene šanse. Sreća će brzo ući u život Bika i pomoći da postignu uspeh u karijeri, ali moraju više da se trude. Ne moraju ničega da se plaše, važno je samopouzdano ići napred. Bika čeka unapređenje. Sreća ga čeka u trenucima sa porodicom. Ovo će ojačati njihov odnos i učiniti ih srećnim.

Vaga

Jul će Vagu pretvoriti u aktivne i svrsishodne ljude. Oni se lako mogu nositi sa bilo kojim zadatkom. Vaga će postići veliki uspeh u karijeri i ispuniti svoj stari san. Oni će moći da se nose i sa najtežim zadacima. Vaga će pokazati svoju odgovornost i istrajnost. Oni treba da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Da bi postali srećni, potrebno je da sve vreme provode ne samo na poslu, već i da ga posvete svojim hobijima. Vage treba da uživaju u pažnji voljenih.

Jarac

Predstavnici ovog znaka u julu će preuzeti sve poslove i zadatke. Jarčevi treba da pokažu svoju odlučnost i da ne bacaju reči u vetar. To će im pomoći da dostignu nove horizonte i postanu uspešni. Jarčevi treba da obrate veliku pažnju na svoj lični život. Usamljeni predstavnici ovog znaka treba da otvore srce za novu ljubav, a članovi porodice postići harmoniju i prosperitet u odnosima.

Ribe

Glavno mesto na rang listi najuspešnijih i srećnih horoskopskih znakova u julu su Ribe. Čeka ih velika sreća, koja će uticati na skoro sve oblasti njihovog života. Ribe će se suočiti sa mnogo prijatnih iznenađenja. Oni će moći da ostvare ono o čemu su sanjali. Ribe uče mnogo novih i zanimljivih stvari. Oni će postići uspeh ne samo u profesionalnoj sferi, već i u ličnom. Ribe treba da se posvete svojim zadacima temeljno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas